شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۸

نشست ارزيابي برنامه ي همكاري با متخصصان و كارآفرينان ايراني خارج از كشور در دانشگاه شيراز

دانشگاه شيراز
نشست ارزيابي برنامه ي همكاري با متخصصان و كارآفرينان ايراني خارج از كشور، در دانشگاه شيراز برگزار شد. در اين نشست كه از سوي مركز تعاملات بين المللي علم و... نشست ارزيابي برنامه ي همكاري با متخصصان و كارآفرينان ايراني خارج از كشور، در دانشگاه شيراز برگزار شد. در اين نشست كه از سوي مركز تعاملات بين المللي علم و فناوري ترتيب يافت، جمعي از محققين، كارآفرينان و مسوولان مركز تعاملات بين المللي علم و فناوري و همچنين رئيس بنياد ملي نخبگان فارس، رئيس پارك علم و فناوري فارس، رئيس مركز شتاب دهنده ي كوانتم دانشگاه شيراز و... حضور يافتند و به نقد و بررسي برنامه ها و مدل هاي همكاري با مركز تعاملات بين المللي علم و فناوري پرداختند.
گفتني است، مركز تعاملات بين المللي علم و فناوري در سال 1396 از تجميع معاونت امور بين الملل و تبادل فناوري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري و دفتر امور بين الملل بنياد ملي نخبگان تشكيل گرديد.
پس از ابلاغ ""سند جامع روابط علمي بين المللي جمهوري اسلامي ايران"" به معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري از سوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي در سال 1397 براي اجرا، اين مركز مسئوليت اجرايي سازي سند نام برده را به عهده گرفت.
گسترش همكاري و تعاملات فعال و سازنده با ديگر كشورها و نهادهاي علمي و فناوري بين المللي و متخصصان و انديشمندان خارج از كشور باهدف دستيابي به پيشتازي اقتصاد دانش بنيان ماموريت اصلي اين مركز به شمار مي رود.
منبع خبر:
اخبار علمی