شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۸

دانشگاه هاي برگزيده در ثبت و همانندجويي پايان نامه معرفي شدند

دانشگاه هاي برگزيده در ثبت و همانندجويي پايان نامه معرفي شدند دانشگاه هاي برگزيده سال تحصيلي 1397-1398 در ثبت و همانندجويي پايان نامه ها، رساله ها و پيشنهاده ها اعلام شدند.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از پژوهشگاه علوم و فناوري اطلاعات ايران، دانشگاه هاي برگزيده سال تحصيلي 1397-1398 در ثبت و همانندجويي پايان نامه ها، رساله ها و پيشنهاده ها اعلام شدند.

در حال حاضر 24 هزار استاد و بيش از 45 هزار دانشجو در سامانه همانندجو عضو هستند كه در اين ميان دانشگاه شيراز، دانشگاه فردوسي مشهد، و دانشگاه سمنان رتبه هاي نخست تا سوم همانندجويي را در سال تحصيلي 1397- 1398 به دست آورده اند.

ايرانداك «سامانه ملي ثبت پايان نامه، رساله و پيشنهاده» را در نشاني SABT.IRANDOC.AC.IR راه اندازي كرده كه روي هم 424 موسسه در سال تحصيلي 1397- 1398 با آن همكاري داشته و بيش از 63 هزار پايان نامه و رساله (پارسا) و نزديك به 37 هزار پيشنهاده (پروپوزال) را در آن ثبت كرده اند.

در دانشگاه آزاد اسلامي، واحدهاي مرودشت، شاهرود، بندرعباس، شهر قدس، و گچساران بيشترين مدارك را در سامانه ملي ثبت پايان نامه، رساله، و پيشنهاده ثبت كرده اند.

بيشتر دانشگاه هاي وزارت علوم، تحقيقات، و فناوري (عتف) نيز در سامانه ملي ثبت پايان نامه، رساله، و پيشنهاده مشاركت داشته اند.

جداول آمار ثبت پايان نامه ها در هر منطقه آمايش آموزش عالي، واحدهاي داراي بيشترين ثبت پارسا و پيشنهاده در دانشگاه آزاد اسلامي، دانشگاه هاي داراي بيشترين ثبت پارسا و دانشگاه هاي داراي بيشترين ثبت پيشنهاده در وزارت عتف در سال تحصيلي 1397- 1398 در سايت پژوهشگاه ايرانداك در دسترس است.
منبع خبر:
خبرگزاري مهر