شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۸

كسب بورسيه MMAF توسط دانشجوي دانشگاه شيراز

دانشگاه شيراز
آقاي مصطفي رخشاني نژاد ، دانشجوي دكتري رشته بهداشت و بيماري هاي آبزيان دانشگاه شيراز موفق شد بورسيه Mama Magda Aquaculture Fund را از دانشگاه گنت كشور... آقاي مصطفي رخشاني نژاد ، دانشجوي دكتري رشته بهداشت و بيماري هاي آبزيان دانشگاه شيراز موفق شد بورسيه Mama Magda Aquaculture Fund را از دانشگاه گنت كشور بلژيك را كسب كند.
دانشكده دامپزشكي دانشگاه گنت براي 3 سال متوالي است كه رتبه اول بهترين دانشكده هاي دامپزشكي دنيا را طبق رده بندي شانگهاي داراست.
گذراندن فرصت مطالعاتي و دريافت مدرك مشترك (Joint Degree) ، در قالب اين بورسيه ، به دانشجوي دانشگاه شيراز تعلق مي گيرد.
همچنين پايان نامه دكتري مشترك، با راهنمايي دكتر سياوش سلطانيان ، استاد دانشكده دامپزشكي دانشگاه شيراز و Prof. Nauwynck از برجسته ترين اساتيد دانشكده دامپزشكي دانشگاه گنت انجام مي شود.
دكتر سياوش سلطانيان، سرپرست بخش آبزيان دانشگاه شيراز گفت : اين مهم در راستاي گسترش همكاري هاي بين المللي دانشگاه شيراز صورت مي گيرد.
وي افزود : Mama Magda Aquaculture Fund (MMAF) به پژوهشگران جوان از دانشگاه هاي شريك دانشگاه گنت كشور بلژيك كه تفاهم نامه همكاري با آن دانشگاه دارند اجازه مي دهد تا به مدت 6 ماه با دريافت كمك هزينه تحصيلي از دانشگاه گنت به تحصيل و پژوهش در زمينه هاي مرتبط با آبزيان بپردازند.
استاد دانشكده دامپزشكي دانشگاه شيراز ادامه داد : يكي از ويژگي هاي بارز اين طرح اعطاي مدرك مشترك دانشگاه گنت كشور بلژيك و دانشگاه مبدا پس از پايان اين دوره و فارغ التحصيلي مي باشد.
دكتر سياوش سلطانيان تاكيد كرد : دانشگاه شيراز، تنها دانشگاه منتخب ايران و يكي از 12 دانشگاه دنياست كه دانشجويان آن از شرايط لازم جهت استفاده از MMAF برخوردار مي باشند.
گفتني است كميته مديريت كننده MMAF متشكل است از تعدادي از برجسته ترين اساتيد دانشگاه گنت و ساير نقاط دنيا كه به بررسي تقاضاهاي دريافتي و بررسي صلاحيت براي اعطاي بورسيه مي پردازند.
منبع خبر:
اخبار علمی