شنبه ۱۶ فروردین ۱۳۹۹

رونمايي از بزرگترين جدول تناوبي كشور در دانشگاه شيراز

در مراسمي با حضور رئيس دانشگاه شيراز و جمعي از اساتيد و دانشجويان ،از بزرگترين ماكت جدول تناوبي عناصركشور در تالار اجتماعات بخش شيمي و فيزيك دانشگاه شيراز رونمايي شد.
اين جدول با عناصر كاملا طبيعي و به همت انجمن علمي دانشجويي بخش شيمي دانشگاه شيراز ساخته شده است.
مجري اصلي اين طرح آقاي عبداللهي، دانش آموخته كارشناسي و دانشجوي كارشناسي ارشد شيمي دانشگاه شيراز است.
دكتر هادي سالاري، عضو هيات علمي بخش شيمي در مراسم رونمايي اظهار داشت: سال 2019 ميلادي از طرف ( IUPAP ) اتحاديه بين المللي فيزيك محض و كاربردي و سازمان ملل به نام سال جدول تناوبي (IYPT 2019 ) نامگذاري شد و به همين مناسبت برنامه هاي متعددي در سراسر دنيا ترتيب يافت.
وي افزود : در كشورمان نيز رويدادهاي مختلفي برگزار شد و از نظر تعداد ، بيشترين برنامه هاي مرتبط با اين نامگذاري در دانشگاه شيراز برگزار شد.
پروفسور حبيب فيروزآبادي، چهره ماندگار كشور و استاد بخش شيمي دانشگاه شيراز هم در رونمايي از بزرگترين جدول تناوبي كشور در دانشگاه شيراز گفت : بخش شيمي در دانشگاه شيراز بالغ بر 60 سال قدمت دارد و بيش از 30 سال پيش نخستين دوره دكتري شيمي كشور در دانشگاه شيراز راه اندازي شد.
وي خطاب به دانشجويان و اساتيد جوان حاضر در جلسه بيان كرد: ضروري است كه تاريخ علم ايران و جهان را بخوانيد و با درايت و فهم با مجامع علمي بين المللي ارتباط برقرار كنيم.
چهره ماندگار كشور تاكيد كرد : با اميد ، اعتماد به نفس و كوشش و تلاش شبانه روزي مي توان پله هاي ترقي را طي كرد.
   تاریخ: ۰۸:۲۳ - ۰۲/۱۱/۱۳۹۸   بازدید: ۷۱۸