شنبه ۱۶ فروردین ۱۳۹۹

برگزاري كارگاه آموزشي هويت سازماني در دانشگاه شيراز

كارگاه آموزشي هويت سازماني با حضور جمعي از مديران و كارشناسان روابط عمومي دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي سراسر كشور و استان فارس در دانشگاه شيراز برگزار شد.
اين برنامه با سخنراني دكتر محمود شهابي و به همت مديريت روابط عمومي دانشگاه شيراز ترتيب يافت.
كارگاه آموزشي هويت سازماني به صورت ويدئو كنفرانس هم برگزار شد و تعدادي از شركت كنندگان به صورت مجازي در اين برنامه حضور يافتند.
در اين كارگاه آموزشي مباحثي همچون تعريف هويت سازمان ، ويژگي هاي آن ، رسالت روابط عمومي در مديريت تصوير و هويت سازمان ، ضرورت نگاه سيستمي و چندجانبه، رابطه بين متن و خوانشگر، هويت مطلوب سازمان ، هويت فيزيكي و .... بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
به گفته ي دكتر جواد تشخوريان، مدير روابط عمومي و حوزه رياست دانشگاه شيراز ، برنامه ريزي هاي لازم براي استمرار برگزاري كارگاه هاي تخصصي روابط عمومي در دانشگاه شيرازانجام شده است.
   تاریخ: ۰۸:۵۱ - ۰۲/۱۱/۱۳۹۸   بازدید: ۳۵۰