شنبه ۱۶ فروردین ۱۳۹۹

راه اندازي كافه كار آفريني در دانشكده هنر و معماري

درمراسمي با حضور رئيس دانشكده و جمعي از اساتيد و دانشجويان علاقه مند و فعال در حوزه كار آفريني ؛ كافه كار آفريني در دانشكده هنر و معماري دانشگاه شيراز گشايش يافت.
از اهداف اين مجموعه آشنايي دانشجويان با محيط كار است و دانشجويان دانشگاه شيراز مي توانند با ارائه ايده هاي خودشان در اين كافه به اهداف كار آفريني نزديك شوند.اين كافه كار آفريني توسط دو تن از دانشجويان دانشكده علوم ، خانم ها عباسي و يزداني و زير نظر هسته كار آفريني دانشگاه شيراز در دانشكده هنر و معماري سازماندهي شده است.
دكتر منصوركنعاني ، مدير مركز نوآوري و كار آفريني دانشگاه شيراز در اين مراسم گفت: يكي از بزرگترين كار هايي كه مي توان انجام داد پيوند زدن حلقه هاي كار آفريني به هم مي باشد .اينجا محلي براي آموزش و خلاقيت و ايجاد انگيزه مي باشد وحلقه هاي بعدي و اصلي جاهايي است كه از طرح حمايت مي كنند، كه بخشي از آن پارك يا شركت هاي دانش بنيان مي باشد.
وي افزود : متاسفانه يكي از آفت هايي كه شركت هاي دانش بنيان با آن روبرو مي شوند پخته نبودن طرح وايده مي باشد.
دكتر كنعاني اظهار داشت : 90 در صد شركت ها هيچ وقت به سال سوم فعاليت خود نمي رسند كه علت اصلي آن هم كم بودن همين حلقه ها مي باشد.
وي ، ارتباط با دانشجويان و فارغ التحصيلان را از موارد مهم در كافه كارآفريني برشمرد و خاطر نشان كرد: در حال حاضر در كشور ما چيزي كه مي تواند جايگزين نفت شود دانش است .چون هم افراد خلاقي داريم و هم دانش گرد آوري شده فراواني داريم
دكتر كنعاني گفت: ما در علوم پايه و علوم ديگر جزء كشور هاي برتر هستيم و بايد اين آگاهي را تبديل به درآمد كنيم و اينكه چطور انجام دهيم كه دچار آفت نشود ، هنر ما را مي رساند.
مدير مركز نوآوري و كار آفريني دانشگاه شيراز بيان كرد: در اين مركز بايد هدف گذاري به اين صورت انجام شود كه آگاهي كامل به افرادي كه مي خواهند پا در اين عرصه بگذارند داده شود و افراد را نسبت به توانايي هايشان آگاه ساخت.
دكتر بذرگر ، رئيس دانشكده هنر و معماري هم اظهار داشت : راه اندازي اين مركز در دانشگاه بسيار مهم و كار آمد تلقي مي شود .
وي افزود: ضروري است در اين مركز به شيوه اي عمل شود كه نتيجه گرايي در بر داشته باشد
رئيس دانشكده هنر و معماري گفت : اين مركز مي تواند در چهار چوب ايجاد يك تعاوني در زمينه فرش ، منبت ،خاتم و صنايع دستي مختلف ، دانشجويان را به سمت اداره تعاون سوق دهد و به دانشجويان گوشزد نمايد كه با انجام كار گروهي و مشترك ، مي توان به خوبي در قالب صنايع دستي فعاليت كرد.
دكتر بذرگر خاطر نشان كرد : بايد در هر بخشي درس كار آموزي مورد توجه قرار گيرد و درآن بخش اساتيدي مشخص شوند كه در خصوص موضوع كار آفريني در آن رشته خاص كار كنند و در نهايت همان درس در همان بخش به صورت تخصصي ارائه گردد.
خانم دكتر اختياري ، عضو هيات علمي بخش معماري و نماينده مركز نوآوري و كار آفريني دانشگاه شيراز هم بيان كرد : از اهداف اين مركز اين است كه تمامي دانشجويان به شكل صميمي در دنياي بيرون كار كنند.
وي افزود : اين كافه مختص دانشكده هنر و معماري نمي باشد و تمامي دانشجويان دانشگاه شيراز مي توانند در اين كافه جهت ارائه ايده و طرح هاي خودشان دور هم جمع شوند.
عضو هيات علمي دانشكده هنر و معماري گفت : دانشجويان به جاي رقابت بايد رفاقت را سرلوحه كارشان قرار دهند تا همكاري بيشتر و موثرتري ايجاد شود.
دكتر عارفي هم در اين مراسم بيان داشت : در نشست هايي كه در مورد پارك هاي علم و فنا وري و شركت هاي دانش بنيان داشته ايم در مورد مزاياي آن تعاريفي مي شده است؛ ولي متاسفانه به آفت ها كمتر توجه شده است و اين موردي است كه بايد با بازديد هاي ميداني صورت بگيرد و خوشبختانه پارك هم در اين راستا همكاري لازم را داشته است.

تاریخ: ۰۸:۵۱ - ۰۲/۱۱/۱۳۹۸   بازدید: ۴۷۵