شنبه ۲۱ تیر ۱۳۹۹

سخنان رئيس دانشگاه شيراز در بيست و ششمين اجلاس روساي دانشگاه هاي بزرگ كشور

بيست و ششمين اجلاس روساي دانشگاه هاي بزرگ كشور با حضور نمايندگاني از وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و آيت الله دكتر دژكام نماينده ولي فقيه در استان فارس و امام جمعه شيراز در دانشگاه شيراز برگزار شد.
دكتر حميد نادگران رئيس دانشگاه شيراز در اين اجلاس اظهار داشت : نشست روساي دانشگاه هاي بزرگ كشور هر دو الي سه ماه در يكي از دانشگاه ها برگزار مي شود و مسائل كلان آموزش عالي مورد بحث و تبادل نظر قرار مي گيرد.
وي افزود: هدف از برگزاري اين اجلاس ايجاد وحدت رويه و سياست گذاري كلان دانشگاه ها است و خروجي اين نشست ها در اختيار وزارت علوم، تحقيقات و فناوري قرار مي گيرد.
دكتر حميد نادگران خاطر نشان كرد : از جمله نتايج اجلاس، تشكيل خوشه هاي فكري در دانشگاه هاي بزرگ كشور بوده و در اين خوشه ها مسائل بزرگ در حوزه هاي اقتصادي، سرمايه هاي اجتماعي، علوم انساني و ... با حضور اساتيد صاحب نام و مبرز مورد بحث و تبادل نظر و نتايج آن در اختيار دولت و دستگاه هاي اجرايي قرار مي گيرد.
رئيس دانشگاه شيراز در بخشي از سخنانش گفت: اين دانشگاه با حدود 17 هزار دانشجو و نزديك به 720 عضو هيأت علمي جايگاه ويژه اي در آموزش عالي كشور دارد .
وي افزود: انجام فعاليت هاي آموزشي و پژوهشي اثربخش، ارتباط موثر با صنعت و جامعه، تشكيل استارت آپ ها و شركت هاي نو پاي دانشگاهي، نو آوري، كارآفريني و حركت به سمت دانشگاه هاي نسل سوم و چهارم از رويكردهاي اخير دانشگاه شيراز مي باشدو با همين هدف چارت جديد دانشگاه شيراز در حال شكل گيري است.
دكتر نادگران تصريح كرد: عليرغم مسائل و مشكلاتي كه دانشگاه ها مواجه هستند؛ اما تلاش مي شود كه با تمام توان دانشگاهيان براي مسائل مشكلات كشور راهكارهاي عالمانه و كارشناسي ارائه نمايند.

تاریخ: ۱۱:۳۴ - ۱۰/۱۱/۱۳۹۸   بازدید: ۹۵۳