شنبه ۲۱ تیر ۱۳۹۹

مكتب سليماني در دانشگاه شيراز

حجت الاسلام والمسلمين جواد نيري ، مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه شيراز از اجراي سلسله برنامه هاي گراميداشت سيدالشهداي مقاومت حاج قاسم سليماني در اين دانشگاه خبر داد.
وي اظهار داشت : سردار عزيز شهيد سپهبد حاج قاسم سليماني نماديست از آرمان ها و ارزش هاي اصيل انقلاب اسلامي، ايشان يادگاري بود از سرداران و فرماندهان دفاع مقدس و الگو و نمونه اي از آن ها براي نسل جوان امروز.
حجت الاسلام والمسلمين نيري ادامه داد : شهادت اين سردار موجي از خروش انساني مردان و زنان آزاده در همه جهان ايجاد كرد. از اين جهت گراميداشت ياد او، بزرگداشت همه اين ارزش ها و آرمان هاست.
وي تصريح كرد : از سوي ديگر بنا به فرمايش مقام معظم رهبري حاج قاسم سليماني يك شخص نبود يك مكتب يك مرام بود يك راه بود كه بايد آن را شناخت و به درستي در مسير آرمان هاي انقلاب طي كرد.
مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه شيراز گفت : ويژه برنامه هاي مكتب سليماني در چهلمين روز شهادت اين شهيد عزيز در دانشگاه شيراز به همت دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري و حمايت سازمان ها و ارگان هاي مختلف برگزار مي شود.
وي افزود : آيين بزرگداشت چهلمين روز شهادت سيد شهداي مقاومت روز يكشنبه ۲۰ بهمن بعد از نماز مغرب و عشا در مسجد دانشگاه شيراز با سخنراني دكتر حسين اكبري معاون دبيركل جبهه بيداري اسلامي و حضور شاعر انقلابي جناب آقاي احمد بابايي برگزار خواهد شد.
حجت الاسلام نيري بيان كرد: عصر شعر مقاومت نيز با حضور جمعي از بانوان شاعراستان فارس روز ۲۰ بهمن از ساعت ۱۵ لغايت ۱۷ اجرا مي شود.
وي با بيان اينكه برخي برنامه ها نيز با همين هدف در دانشگاه شيراز اجرا شده است ، خاطر نشان كرد : كتابت آيات جهاد و شهادت با حضور اساتيد و خوشنويسان در پرديس آفرينش دفتر نهاد رهبري دانشگاه برگزار و هم انديشي اساتيد دانشگاه هاي شيراز در سالن شهيد چمران دفتر نهاد دانشگاه از جمله اين برنامه هاست.
مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه شيراز از برپايي يادواره هنري و ادبي مكتب سليماني خبر داد و گفت : فراخوان اين يادواره اعلام شده اختتاميه آن در ۲۰ فروردين سال آينده و همزمان با روز هنر انقلاب برگزار خواهد شد.
وي،اجراي كارگاه سواد مجازي با حضور فعالين دانشگاهي فضاي مجازي وسخنراني دكتر عباسي و مهندس معتضديان و برگزاري نشست تخصصي با عنوان '' جبهه مقاومت '' باحضور اساتيد وكارشناسان جبهه مقاومت ؛را از ديگر برنامه هاي بزرگداشت شهيد حاج قاسم سليماني در دانشگاه شيراز برشمرد .
حجت الاسلام و المسلمين نيري در پايان اظهار اميدواري كرد روح اين شهيد عزيز ياري بخش ملت عزيز ما در طي اين مسير ارزشمند باشد.
   تاریخ: ۱۴:۱۶ - ۱۹/۱۱/۱۳۹۸   بازدید: ۴۳۶