شنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۹

مراسم جشن ميلاد حضرت زهرا(س) ويژه بانوان دانشگاهي

مراسم جشن ميلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و گراميداشت روز زن، ويژه ي بانوان دانشگاهي با حضور هيأت رئيسه ي دانشگاه و بانوان هيأت علمي و كارمند دانشگاه شيراز برگزار شد.
در اين مراسم كه به همت «امور بانوان و خانواده دانشگاه شيراز» ترتيب يافت، دكتر نادگران، رئيس دانشگاه شيراز ضمن عرض تبريك و تهنيت به مناسبت ميلاد بانوي دوعالم حضرت زهرا (س) و روز زن، از زحمات بانوان دانشگاهي كه در كسوت اعضاي هيأت علمي و كارمند دانشگاه فعاليت دارند، سپاسگزاري كرد.
وي وظايف بانوان هيأت علمي را نسبت به آقاياني كه در كسوت هيأت علمي ايفاي نقش مي كنند، دشوارتر و سنگين تر ارزيابي نمود و گفت: نقش و جايگاه بانوان هيأت علمي در بين دانشجويان، به ويژه دانشجويان دختر بسيار بارز هست و بسياري از راهكارهايي كه ما در تعامل و مواجهه با دانشجويان دختران، بايد داشته باشيم مي تواند از ايده ها و از نقش آفريني اين بانوان سرچشمه بگيرد. وي در ادامه مجدانه خواستار ارائه ي ايده و مشاركت بانوان هيأت علمي در اين حوزه شد و همكاري اين افراد را در اين رابطه تاكنون بسيار گره گشا خواند، به ويژه از همكاري هاي مؤثر بانوان هيأت علمي در زمينه ي امور فرهنگي و اجتماعي، مخصوصا ارتباط با انجمن هاي علمي و دانشجويي ياد كرد.
در ادامه دكتر ستايش، معاون اداري-مالي دانشگاه نيز، ضمن تبريك و تهنيت ميلاد باسعادت حضرت صديقه زهرا (س)، از زحمات و فعاليت هاي بانوان دانشگاه شيراز تقدير و تشكر كرد و بانوان دانشگاه را چه در كسوت هيأت علمي يا كارمند، كم نظير خواند. وي به نقش اساسي و ارزنده ي بانوان در تعليم و تربيت فرزندان و به دنبال آن نسل آتي اشاره كرد و از همه ي بانوان خواست تا عليرغم همه ي مشكلات كشور، به ويژه مشكلات اقتصادي از نقش خود براي ايجاد اميد و نشاط خانواده استفاده و اميد را به جامعه تزريق كنند.
اجراي موسيقي، تئاتر و تقدير از بانوان به ويژه برگزيدگان نمايشگاه توانمندي هاي بانوان از ديگر برنامه هاي اين مراسم بود.

تاریخ: ۱۳:۵۵ - ۲۹/۱۱/۱۳۹۸   بازدید: ۴۳۸