شنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۹

معارفه مدير جديد اجتماعي دانشگاه شيراز

در مراسمي با حضور اساتيد ،كاركنان و دانشجويان ، از زحمات و اقدامات شايسته خانم دكتر محبوبه البرزي تقدير و خانم دكتر معصومه محرر به عنوان مدير جديد اجتماعي دانشگاه شيراز معرفي شد .
دكتر حميد نادگران، رئيس دانشگاه شيراز، در اين مراسم با تبريك ولادت حضرت زهرا سلام الله عليها از فعاليت ها و اقدامات ارزنده همه كاركنان معاونت دانشجويي و فرهنگي دانشگاه شيراز به ويژه خانم فرامرزي قدرداني كرد.
وي تصريح كرد : دانشجويان، افرادي آرمان گرا و مطالبه گر هستند و خواستار آن مي باشند كه به سرعت به درخواست هاي آنها پاسخ داده شود و قطعا كار در معاونت فرهنگي دانشجويي نيازمند صبر و حوصله فراوان است.
رئيس دانشگاه شيراز گفت: در حوزه انجمن هاي علمي دانشجويي عليرغم همه مسائل و مشكلاتي كه وجود دارد، بايد به گونه اي عمل كرد كه هر دانشجو بتواند ايده هاي علمي خود را بيان كند و اين ايده ها با حضور اساتيد صاحب نظر به بحث و تبادل نظر گذاشته شود.
دكتر نادگران ادامه داد: ايده هاي جوانان دانشجو پس از شنيدن و بررسي، بايد سازماندهي شود و در حوزه هاي تخصصي به اجرا درآيد.
رئيس دانشگاه شيراز گفت : ايده هاي ناب دانشجويي در حوزه هاي مختلف مي تواند به نفع دانشجو ، دانشگاه، شهر و كشور باشد.
دكتر نادگران اظهار داشت: دانشجو هم بايد ايده پردازي كند و هم ياد بگيرد كه چگونه با يك مسئله علمي برخورد كند و فعاليت تيمي دانشجويان در انجمن هاي علمي دانشجويي آنها را براي حضور در بخش هاي مختلف جامعه آماده مي كند .
توجه به امكانات و حمايت هاي پارك علم و فناوري ديگر موضوعي بود كه رئيس دانشگاه شيراز به آن اشاره كرد و گفت : بر اساس اعلام وزارت علوم تحقيقات و فناوري، شرايط استفاده انجمن هاي علمي دانشجويي از امكانات پارك علم و فناوري استان ها فراهم شده است و براي اجرايي شدن اين مهم بايد برنامه عملياتي مشخص صورت گيرد.
وي، به تعامل بسيار خوب دانشگاه شيراز با پارك علم و فناوري استان فارس اشاره كرد و گفت: با حضور دكتر ذوالقدر در رياست پارك علم و فناوري فارس ،فضاي بسيار مناسبي براي همكاري هاي مشترك فراهم شده است.
رئيس دانشگاه شيراز در بخش ديگري از سخنانش به موضوع تجميع در عناوين برنامه هاي فرهنگي دانشجويي اشاره كرد و گفت : ضروري است كه در خصوص علايق و ايده ها ، جمع بندي مناسبي در برنامه ها ايجاد شود تا از اعتبارات حوزه فرهنگي و دانشجويي به نحو شايسته استفاده گردد.
وي در پايان بار ديگر از خدمات خانم دكتر البرزي قدرداني و اظهار اميدواري كرد: از تجربيات ارزنده اين مدير موفق دانشگاه شيرازدر ساير زمينه ها استفاده مي شود.
در انتهاي اين مراسم با اهداي لوح و هدايا از خانم دكتر البرزي تقدير شد.
   تاریخ: ۰۹:۲۷ - ۳۰/۱۱/۱۳۹۸   بازدید: ۵۶۱