شنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۹

امضاي تفاهم نامه علمي پژوهشي بين دانشگاه شيراز و مركز تبيين انديشه هاي آيت الله خامنه اي

در مراسمي ، تفاهم نامه علمي پژوهشي بين دانشگاه شيراز و مركز تبيين انديشه هاي آيت الله خامنه اي ؛ توسط دكتر سيد مجتبي زبرجد، معاون پژوهش و فناوري دانشگاه شيراز و دكتر محمد هادي صادقي، رئيس مركز تبيين انديشه هاي آيت الله خامنه اي به امضا رسيد .
دكتر زبرجد، در آيين امضاي تفاهم نامه اظهارداشت: هدف از امضاي اين تفاهم نامه ، همكاري مشترك طرفين در زمينه علمي، پژوهشي شامل اجراي پروژه هاي پژوهشي، برگزاري همايش ها و نشست هاي تخصصي نخبگاني و توليد محصولات مشترك مي باشد.
وي ادامه داد : برگزاري نشست هاي علمي و همايش هاي پژوهشي در راستاي تبيين انديشه هاي مقام معظم رهبري ، طراحي و اجراي طرح ها و پروژه هاي پژوهشي ، جهت دهي و حمايت از پايان نامه ها، رساله ها و مقالات ؛ تأليف و تدوين كتاب، راه اندازي و حمايت از مجلات علمي - پژوهشي مشترك ، اشتراك گذاري و تبادل اطلاعات، تجارب و دستاوردهاي علمي و پژوهشي و همكاري با ساير مراكز علمي و پژوهشي ملي و بين المللي ؛ از موارد تفاهم نامه علمي پژوهشي بين دانشگاه شيراز و مركز تبيين انديشه هاي آيت الله خامنه اي به شمار مي رود.
دكتر صادقي، رئيس مركز تبيين انديشه هاي آيت الله خامنه اي نيز در آيين امضاي تفاهم نامه اظهار داشت: اين مركز با هدف تبيين، ترويج وتعميق منظومه فكري انقلاب اسلامي و نوانديشي هاي رهبرمعظم انقلاب در جامعه علمي و دانشگاهي كشور با توجه به خلاء هاي موجود و ايجاد نگاه علمي به انديشه هاي معظم له تاسيس شده است.
وي افزود: مركز تبيين انديشه هاي آيت الله خامنه اي پس از انعقاد تفاهم نامه با معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه شيراز در صدد است در مرحله اول سه پروژه پژوهشي را با همكاري اين معاونت در دانشگاه شيراز به پيش ببرد.
به گفته ي دكتر صادقي، پروژه هويت ايرانيان ، پروژه تحول در علوم انساني و پروژه سبك زندگي اسلامي ايراني؛ از مواردي است كه با همكاري سه جانبه بين مركز تبيين انديشه هاي آيت الله خامنه اي ، معاونت پژوهشي و فناوري دانشگاه شيراز و وزارت آموزش و پرورش اجرا مي شود.
وي اظهار اميدواري كرد: با امضاي اين تفاهم نامه، همكاري هاي دانشگاه شيراز و مركز تبيين انديشه هاي آيت الله خامنه اي بيش از پيش گسترش و تعميق يابد.
   تاریخ: ۰۹:۳۵ - ۳۰/۱۱/۱۳۹۸   بازدید: ۳۵۸