شنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۹

مراسم بزرگداشت پروفسور مهدي رشيدي در اولين گردهمايي تخصصي شيمي آلي فلزي ايران

مراسم «بزرگداشت جايگاه علمي پروفسور مهدي رشيدي» در اولين گردهمايي تخصصي شيمي آلي فلزي ايران، به همت بخش شيمي دانشكده ي علوم دانشگاه شيراز برگزار شد.
در اين مراسم كه در تالار اجتماعات بخش شيمي و فيزيك دانشگاه شيراز، با حضور جمعي از استادان دانشگاه هاي كشور، دانشجويان و خانواده ي شادروان پروفسور مهدي رشيدي ترتيب يافت، جمعي از دانشجويان و همكاران پروفسور رشيدي كه هم اكنون در كسوت هيأت علمي در دانشگاه هاي مختلف كشور مشغول به فعاليت هستند، به سخنراني پرداختند.
دكتر نبوي زاده (عضو هيأت علمي دانشگاه شيراز)، دكتر ابراهيمي (صنايع الكترونيك شيراز)، دكتر تنگستاني (عضو هيأت علمي دانشگاه اصفهان)، دكتر فخرويان (عضو هيأت علمي دانشگاه تهران)،
دكتر اسماعيل بيگ (عضو هيات علمي دانشگاه شيراز) و دكتر فيروزآبادي (عضو هيأت علمي دانشگاه شيراز) از سخنرانان اين مراسم بودند كه به بيان كارنامه و جايگاه علمي پروفسور رشيدي و سجايا و فضايل اخلاقي ايشان پرداختند و ياد و خاطرات اين استاد والا مقام را گرامي داشتند.
اجراي زنده ي موسيقي و پخش نماهنگ هايي با موضوع ياد و خاطرات استاد پروفسور رشيدي، از ديگر برنامه هاي اين مراسم بود. تجليل از خانواده ي مرحوم پروفسور رشيدي نيز حسن ختام اين برنامه بود.
   تاریخ: ۱۱:۰۸ - ۰۳/۱۲/۱۳۹۸   بازدید: ۵۴۷