شنبه ۱۶ فروردین ۱۳۹۹

معاونت فرهنگي دانشكده ادبيات وعلوم انساني دانشگاه شيراز از موكول شدن رونمايي دو اثر به زمان ديگري خبر داد

معاونت فرهنگي دانشكده ادبيات وعلوم انساني دانشگاه شيراز از موكول شدن برنامه رونمايي از دو مجموعه عربي و فارسي كه در بزرگداشت مقام شهيد حاج قاسم سليماني سروده شده بود به زماني ديگر خبر داد.
دكتر موسي عربي درخصوص اين برنامه كه قرار بود به مناسبت چاپ دو كتاب ''سليمان السماء'' و ''خاتم سليماني'' با حضور مسوولان دانشگاهي و استاني وهمچنين شاعران ايراني وعربي در تاريخ 10 اسفند برگزار شود؛ گفت: كتاب سليمان السما ، مجموعه ي سروده ها و متون ادبي شاعران و نويسندگاني است كه از سرتاسر جهان عرب از كشورهاي لبنان، عراق، سوريه ، يمن والجزائر و... گردآوري شد و بعد از بررسي و داوري زير نظر خودشان و چند تن از دانشجويان دكتري زبان وادبيات عربي دانشگاه شيراز با همكاري بنياد حفظ آثار ونشر ارزشهاي دفاع مقدس به چاپ رسيد.
اين عضو هيات علمي دانشگاه شيراز گفت : مجموعه ''خاتم سليماني'' نيز توسط آقاي دكتر محمد مرادي عضوهيات علمي دانشگاه شيراز جمع آوري و بعد از بررسي و داوري به چاپ رسيد. اين مجموعه با مقدمه اي از ايشان شامل اشعار شاعراني ايراني كه در بزرگداشت حاج قاسم سليماني سروده شده است.
دكتر عربي به برگزاري كنگره بين المللي شعر مقاومت در تهران نيز اشاره كرد وگفت : قرار است كنگره شعر بين المللي شعر مقاومت با حضور شاعران وادباي جهان اسلام با محوريت همين كتاب ''سليمان السماء'' برگزار شود كه يك جلسه رونمايي نيز در تهران خواهيم داشت.
جزييات اين دو كتاب در برنامه رونمايي كه در دانشگاه شيراز برگزار خواهد شد مورد بررسي واشاره قرار خواهد گرفت.
   تاریخ: ۰۷:۵۴ - ۰۷/۱۲/۱۳۹۸   بازدید: ۲۰۷