شنبه ۱۶ فروردین ۱۳۹۹

حضور دانشگاه شيراز در نمايشگاه بين المللي گردشگري و صنايع دستي ايران

با هدف معرفي توانمندي هاي دانشگاه شيراز، انجمن علمي بخش گردشگري و هتلداري اين دانشگاه در سيزدهمين نمايشگاه بين المللي گردشگري و سي و سومين نمايشگاه ملي صنايع دستي ايران در تهران حضور يافت.
نمايشگاه بين المللي گردشگري و صنايع وابسته كه هر ساله در تهران برگزار مي شود، فرصت بسيار مناسبي در اختيار صاحبان كسب وكار و متقاضيان خدمات گردشگري براي ارتباط بيشتر فراهم مي كند.
در اين ميان، انجمن علمي گردشگري و هتلداري دانشگاه شيراز ، با اهداف تحكيم پيوندهاي نظام آموزش عالي با بخش هاي مختلف جامعه و افزايش تعاملات ميان دانشگاه و صنعت؛ همچنين تقويت فرهنگ گردشگري در جامعه با همكاري معاونت فرهنگي و دانشجويي و روابط عمومي دانشگاه شيراز، همچون سال هاي گذشته،در سيزدهمين نمايشگاه بين المللي گردشگري تهران حضوري داشت.
سيزدهمين نمايشگاه بين المللي گردشگري و سي و سومين نمايشگاه ملي صنايع دستي ايران به مدت چهار روز با حضور فعالين اين حوزه، در محل دائمي نمايشگاه هاي بين المللي تهران برگزار شد.
فعالان گردشگري ،اساتيد بخش گردشگري و هتلداري دانشگاه هاي سراسر كشور ، شركت ها و موسسات فعال در حوزه گردشگري، مراكز و موسسات آموزشي و راهنمايان تور از غرفه دانشگاه شيراز بازديد كردند.
در طول برگزاري نمايشگاه جلساتي با مسئولان و فعالان اين صنعت توسط دبير انجمن علمي گردشگري و هتلداري برگزار گرديد كه در اين جلسات برنقش و اهميت دانشگاه به عنوان قطب علمي در صنعت گردشگري تاكيد و تصميماتي درخصوص همكاري هاي آتي اخذ گرديد.
بهره مندي از توانمندي هاي دانشجويان و ايجاد نرم افزاري جامع در حوزه گردشگري ، همفكري در راستاي ديجيتال ماركتينگ همراه با بهره مندي از ايده هاي خلاقانه دانشجويان و تلاش در راستاي اجرايي كردن اين ايده ها، توافق براي برگزاري دوره هاي تخصصي ديجيتال ماركتينگ و برند در صنعت گردشگري براي دانشجويان هتلداري دانشگاه شيراز،از مهمترين موارد مطرح شده در اين جلسات بود.
در ادامه نمايشگاه با كوشش انجمن علمي گردشگري و هتلداري دانشگاه شيراز و همكاري انجمن علمي گردشگري دانشگاه گيلان ، دورهمي تخصصي ديجيتال ماركتينگ با سخنراني دكتر جعفر باپيري با حضور دانشجويان و دانش آموختگان و فعالان گردشگري و ساير علاقه مندان برگزار شد.
   تاریخ: ۱۲:۴۲ - ۰۷/۱۲/۱۳۹۸   بازدید: ۲۶۳