دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۹

برگزاري مراسم روز درختكاري در دانشگاه شيراز

همزمان با 15 اسفندماه، روز درختكاري و با حضورنماينده ولي فقيه در استان فارس و امام جمعه شيراز، استاندار فارس، رئيس دانشگاه شيراز و جمعي از مسئولان استاني ، آيين روز درختكاري در پرديس ارم دانشگاه شيراز برگزار شد.
در اين آيين شركت كنندگان با كاشت نهال ، بر ترويج فرهنگ توجه به منابع طبيعي و نهادينه شدن توسعه فضاي سبز تاكيد كردند.
دكتر حميد نادگران ، رئيس دانشگاه شيراز در اين آيين اظهار داشت: امسال خوشبختانه مراسم گراميداشت روز درختكاري و كاشت نهال در دانشگاه شيراز برگزار شد و اميدواريم با همكاري اداره كل منابع طبيعي و آبخيزداري استان فارس، فضاي سبز دانشگاه شيراز بيش از پيش گسترش يابد.
وي افزود : بسياري از مسائل و مشكلاتي كه امروزه در دنيا با آن مواجه هستيم ناشي از تخريب محيط زيست است و همگان وظيفه دارند كه از اين مهم مراقبت نمايند.
رئيس دانشگاه شيراز گفت : برخي بيماري ها نيز به طور مستقيم يا غيرمستقيم به دليل آسيب هاي زيست محيطي گسترش پيدا مي كند و براي حفظ سلامت جامعه ضروري است كه از محيط زيست محافظت كنيم.
وي با بيان اين كه هدف از برگزاري مراسم گراميداشت روز درختكاري و هفته منابع طبيعي ؛ ترويج فرهنگ توجه به منابع طبيعي و نهادينه شدن توسعه فضاي سبز است؛ از تلاش دانشگاه شيراز براي ارائه راهكارهاي علمي در جهت حفظ محيط زيست خبر داد.

تاریخ: ۰۹:۳۵ - ۱۵/۱۲/۱۳۹۸   بازدید: ۴۴۶