یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۹

پيام تسليت رئيس دانشگاه، در پي درگذشت دكتر منصور طاهري اناركي

بازگشت همه به سوي اوست...!

از شمار دو چشم يك تن كم وز شمار خرد هزاران بيش
خبر درگذشت ناگهاني دانشمند گرانمايه و استاد فرزانه، دكتر منصور طاهري اناركي، دانشمند برجسته ي كشور و استاد پيشكسوت دانشكده مهندسي شيمي دانشگاه شيراز، باري ديگر جامعه ي علمي و دانشگاهي كشور را سوگوار كرد. بي شك اين واقعه ي اسفناك، ضايعه اي عظيم در مجموعه ي علمي و فناوري كشور و فقداني جبران ناپذير براي جامعه ي بزرگ دانشگاه شيراز است.
شادروان دكتر طاهري اناركي، عمر گران بهاي خود را صرف تعليم و تعلم فرزندان اين مرزوبوم نمود و همواره در ارتقاي سطح علمي اين دانشگاه مؤثر و نقش آفرين بود .
ايشان به عنوان عضو وابسته ي فرهنگستان علوم جمهوري اسلامي ايران و عضو سابق كميته ي تخصصي ارتقاي دانشكده ي مهندسي و همچنين عضو سابق هيأت مميزه ي دانشگاه شيراز، عاملى بسيار مؤثر در رشد و تعالي جامعه ي علمي كشور، به ويژه دانشگاه شيراز بود.
انتخاب زنده ياد دكتر طاهري اناركي، به عنوان چهره ي ماندگار كشور و مهندس شيمي برجسته از طرف انجمن شيمي و مهندسي شيمي ايران و همچنين انتخاب به عنوان مدرس برجسته از طرف دانشگاه شيراز، گواه روشني بر مرجعيت علمي و شايستگي هاي بي بديل اين استاد فرزانه است.
اينجانب با اندوهي فراوان، درگذشت اين استاد يگانه را نخست به خانواده ي مكرم ايشان و سپس به جامعه ي علمي و دانشگاهي كشور، به ويژه همكاران ارجمندم و دانشجويان عزيز ايشان در دانشگاه شيراز تسليت عرض نموده، اميد آن دارم كه همگان با الگوبرداري از روش و منش آن استاد گران سنگ، راه و نامش را جاري نگاه دارند.
از خداوند متعال براي آن مرحوم، غفران و رحمت الهي و براي بازماندگان شكيبايي و تندرستي خواستارم.

حميد نادگران
رئيس دانشگاه شيراز