دریافت اطلاعات ...

سه شنبه ۱ مهر ۱۳۹۹

پيام تسليت رئيس دانشگاه در پي درگذشت دكتر جواد بهبوديان

بازگشت همه به سوي اوست...!

از شمار دو چشم، يك تن كم
وز شمار خرد، هزاران بيش

با كمال تأسف و تأثر، دكتر جواد بهبوديان، استاد پيشكسوت و برجسته ي رياضي دانشگاه شيراز، پس از عمري پرتوافشاني، دعوت حق را لبيك گفته و رخ در نقاب خاك كشيد. خبر درگذشت اين استاد فرزانه، باري ديگر جامعه ي علمي و دانشگاهي كشور را به سوگ نشاند.
شادروان دكتر بهبوديان، به عنوان يكي از پايه گذاران انجمن هاي آمار و رياضي در ايران و عضو پيوسته ي علوم فرهنگستان جمهوري اسلامي، همواره عمر پربركت خود را صرف توسعه ي دانش، پژوهش و تعليم و تعلم فرزندان اين سرزمين نموده و چه در داخل و چه در خارج از كشور هماره مؤثر و افتخارآفرين بود و و مباهات هموطنان اش را برانگيخت.
انسانيت، اخلاق مداري و شاگردپروري از ديگر صفات بارز آن شخصيت عالي مقام علمي بود كه ايشان را نزد همگان محبوب و جاودانه كرده است. آثار تأليفي و پژوهش هاي ارزشمند زنده ياد دكتر بهبوديان نيز، در زمره ي كارنامه ي علمي و معنوي منحصر به فرد ايشان به شمار مي رود كه مانند چراغي روشن مورد استفاده ي نسل هاي متمادي خواهد بود.
اميد كه همكاران و دانشجويان عزيز با الگوبرداري از منش اين استاد يگانه، راه ايشان را با شتاب و پربار ادامه دهند و يادشان را جاودانه سازند.
اينجانب به نمايندگي از خانواده ي بزرگ دانشگاه شيراز، با اندوهي فراوان، درگذشت اين عالم بزرگ را نخست به خانواده ي مكرم ايشان و سپس به جامعه ي دانشگاهي كشور تسليت عرض مي نمايم. از درگاه خداوند رئوف براي آن زنده ياد، شادي روان و آمرزش الهي و براي بازماندگان شكيبايي و سلامتي آرزو دارم.

حميد نادگران
رئيس دانشگاه شيراز