دریافت اطلاعات ...

سه شنبه ۱ مهر ۱۳۹۹

جلسه ستاد سلامت وزارت علوم برگزار شد

به گزارش اداره كل روابط عمومي وزارت علوم، در اين جلسه كه در ادامه جلسات منظم ستاد سلامت وزارتخانه برگزار شد، هر يك از معاونان و اعضاء گزارشي از فعاليت هاي مجموعه هاي تحت مديريت ستادي و بخش هاي مرتبط در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي در چگونگي مديريت پيامدها و آثار بيماري كرونا بر فعاليت هاي نظام ها و زيرنظام هاي مجموعه آموزش عالي ارائه كردند.
دكتر غلامي وزير علوم، در اين جلسه پس از شنيدن گزارش نحوه برگزاري كلاس هاي غيرحضوري و آموزش هاي الكترونيكي، روند كلي برگزاري كلاس هاي آموزش از راه دور را ''مثبت و رو به بهبود'' ارزيابي كرد.
وي همچنين از اين رويكرد آموزشي به عنوان يك فرصت ياد كرد و خواستار تداوم آموزش ها و رفع اشكالات آن در همه دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي كشور شد.
دكتر غلامي تاكيد كرد: معاونت آموزشي وزارت علوم و بخش هاي مرتبط در دانشگاه ها با همكاري وزارت ارتباطات مشكلات موجود در برگزاري آموزش هاي الكترونيك را به سرعت رفع كرده تا روز به روز شاهد ارتقاي كيفيت اين آموزش ها باشيم.
گفتني است از روزهاي نخست اعلام شيوع ويروس كرونا در كشور در اوايل اسفندماه سال گذشته، ستاد سلامت وزارت علوم، تحقيقات و فناوري زير نظر وزير تشكيل و درباره نحوه فعاليت بخش هاي مختلف نظام آموزش عالي كشور بحث و تصميم گيري هاي لازم انجام شد و تصميم هاي اتخاذ شده در قالب نامه، بخشنامه ها و دستورالعمل تهيه و ابلاغ شد.
   تاریخ: ۱۴:۲۲ - ۱۸/۰۱/۱۳۹۹   بازدید: ۳۳۰