شنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۹

حمايت از پژوهش‌هاي ملي و بين‌المللي در راستاي مبارزه با ويروس كرونا و پيامـدهاي اقتصادي و اجتماعي شـيوع آن

دكتر مسعود برومند معاون پژوهش و فناوري وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در نامه هاي جداگانه اي به معاونت تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و همچنين روساي دانشگاه ها، موسسات آموزش عالي، مراكز پژوهشي و پارك هاي علم و فناوري اعلام كرد: شـبكه ابررايانش ملي تحت حمايت دفتر حمايت و پشتيباني امور پژوهش و فناوري وزارت علوم، از تمامي پژوهش هاي ملي و بين المللي در راستاي مبارزه با ويروس كرونا و پيامـدهاي اقتصادي و اجتماعي شـيوع آن، حمايت و پشتيباني محاسـباتي مي كند.
به گزارش اداره كل روابط عمومي وزارت علوم، در متن اين نامه آمده است:
ضمن آرزوي سلامتي و تندرستي براي تمامي مردم شريف ايران و به اميد غلبه بر مشكلات ناشي از شيوع و ابتلا به بيماري ويروس كرونا، به اطلاع كليه پژوهشگران، فناوران ودانشگاهيان عزيز مي رساند كه شبكه ابررايانش ملي تحت حمايت دفتر حمايت و پشتيباني امور پژوهش و فناوري وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، از تمامي پژوهش هاي ملي و بين المللي در راستاي مبارزه با ويروس كرونا و پيامدهاي اقتصادي و اجتماعي شيوع آن، حمايت و پشتيباني محاسباتي مي نمايد.
در اين راستا و به منظور ايفاي نقش ملي و منطقه اي، اين شبكه بر اساس مأموريت در نظرگرفته شده از طرف وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، امكانات سخت افزاري، نرم افزاري و مغز.افزاري خود را در اختيار پژوهش هاي مرتبط با موضوع ويروس كرونا قرار مي دهد.
بدين وسيله از كليه پژوهشگران و فناوراني كه به هر نحوي براي يافتن دارو و درمان و يا رفع مشكلات ناشي از شيوع بيماري ويروس كرونا نياز به انجام محاسبات و شبيه سازي هاي پيشرفته دارند، دعوت مي شود تا درخواست هاي خود را مستقيم به شبكه ابررايانش ملي مندرج در ذيل اين نامه ارسال فرمايند. اين درخواست ها در اسرع وقت مورد بررسي قرارگرفته و با اولويت بالا امكانات محاسباتي موجود اين شبكه در اختيار متقاضيان قرار خواهند گرفت.
اميد است كه با تلاش دانشگاهيان، پژوهشگران و فناوران كشور و همراهي مردم و مسئولان بتوان هر چه سريع تر در مبارزه با ويروس كرونا پيروز شده و اعضاي شبكه ابررايانش ملي نيز بتوانند در راستاي شكست اين ويروس منحوس مشاركت نموده و به نقش و رسالت ملي خودعمل نمايند.

تاریخ: ۱۴:۳۵ - ۱۸/۰۱/۱۳۹۹   بازدید: ۱۸۶