دریافت اطلاعات ...

دوشنبه ۵ آبان ۱۳۹۹

نشست مجازي روساي دانشگاه هاي استان فارس

نشست مجازي روساي دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي استان فارس با حضور دكتر حميد نادگران ، رئيس دانشگاه شيراز برگزار شد.
در اين نشست مجازي كه بيش از 2 ساعت به طول انجاميد ، روساي دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي به بيان ديدگاه ها و مهمترين اقدامات در زمينه ي آموزش مجازي و مسائل مرتبط با شيوع بيماري كرونا پرداختند.
دكتر نادگران در اين نشست اظهار داشت : عليرغم همه ي مشكلات، آموزش مجازي مي تواند در زمان بحران به كمك آموزش عالي بيايد و كار را به پيش ببرد و از افت تحصيلي دانشجو و مسائل ديگر جلوگيري كرد .
وي در ادامه به بيان گزارشي از دانشگاه شيراز پرداخت و گفت :اين دانشگاه به عنوان دانشگاه مادر استان وظيفه دارند تا با ساير دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي جلسه بگذارد و تجربيات را منتقل كند.
رئيس دانشگاه شيراز گفت : دورنماي ويروس كرونا به صورت دقيق مشخص نيست و به حال بايد تلاش شود كه به مرحله واقعي كنترل ويروس برسيم.
دكتر نادگران بيان داشت: وضعيت خوب استان فارس در ارتباط با كرونا در بين استان هاي كشور، نشان دهنده تلاش هاي ايثارگرانه و دلسوزانه ستاد استاني مديريت بيماري كرونا و شخص استاندار است.
دكترنادگران افزود: استان فارس در مقابله با ويروس كرونا به صورت علمي عمل كرده و از ظرفيت بخش هاي علمي بهره برده است.
وي ، ذهنيت آماده از آموزش هاي مجازي و اعتقاد به اين سيستم آموزشي را براي شرايط فعلي ضروري برشمرد و گفت:اموزش مجازي پيش از كرونا هم در سطح دنيا انجام مي شد و دانشگاه شيراز در اين زمينه سابقه طولاني دارد و مي تواند ممدكار ساير دانشگاه هاي استان باشد.
وي خاطر نشان كرد : بايد همكاران دانشگاهي در سراسر استان صبر داشته باشند تا به تدريج مشكلات را حل كنند.
رئيس دانشگاه شيراز به موضوع كيفيت آموزش مجازي هم اشاره كرد و گفت : آموزش مجازي واقعي مبتني بر توليد محتواست و اگر خوب برگزار شود كيفيتش كمتر از آموزش حضوري نيست.
دكتر نادگران اظهار داشت: عليرغم وجود زيرساخت هاي آموزش مجازي در دانشگاه شيراز، هيچ وقت اين تعداد كاربر به سرورها وصل نشده بود و اين سبب بروز برخي مشكلات شد. اما به تدريج اين مسائل حل شد ودر حال حاضر خدمات مناسبي ارائه مي شود.
رئيس دانشگاه شيراز گفت :هفته گذشته چندين حمله سايبري از خارج از كشور به دانشگاه شيراز و برخي دانشگاه ها صورت گرفت داشتيم و خوشبختانه با توانمندي كارشناسان مركز فناوري اطلاعات و ارتباطات شناسايي و پاسخ داده شد .
دكتر عليرضا افشاري فر، قائم مقام رئيس و معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه شيراز هم در نشست مجازي روساي دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي استان فارس بر لزوم وحدت رويه تاكيد كرد و گفت: دانشگاه شيراز هم هماهنگ با دانشگاه هاي بزرگ كشور عمل مي كند و ضروري است ساير دانشگاه هاي استان نيز بر اساس رويه اعلامي از سوي دانشگاه شيراز اقدام نمايند و هركجا لازم شد بر اساس نيازهاي خودمان تصميم مي گيريم.
وي افزود: هم اكنون در دانشگاه شيراز حدود 90 درصد درس ها به آموزش مجازي برگزار مي شود و بناي ما بر حفظ تقويم آموزشي است ؛ اگرچه سناريوهاي مختلف بررسي شده است.
دكتر افشاري فر تاكيد كرد : براي دروس عملي هم تصميات در آينده اتخاذ و به دانشگاه هاي استان اعلام مي شود.
وي به توليد محتواي مناسب برخي دروس در پرديس دانشگاه شيراز اشاره كرد و گفت : اين محتواي مناسب در اختيار ساير دانشگاه هاي استان فارس قرار مي گيرد.
معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه شيراز ، الويت را برگزاري امتحانات پايان ترم به صورت حضوري عنوان و خاطر نشان كرد : بخش عمده ارزيابي در طول ترم به صورت مستمر انجام شود.اما تصميم نهايي درخصوص امتحانات فعلا اعلام نمي شود و متعاقبا با توجه به شرايط اعلام مي گردد.
دكتر افشاري فر، ارتباط خوب و موثر با دانشجويان در آموزش مجازي ضروري توصيف كرد و گفت : به همين منظور طرح '' هميار دانشجو'' با همكاري مديريت فرهنگي در دانشگاه شيراز اجرا مي شود.
   تاریخ: ۰۸:۴۸ - ۰۱/۰۲/۱۳۹۹   بازدید: ۷۲۰