شنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۹

اقدامات دانشگاه شيراز در رابطه با اپيدمي كرونا
فایل ضمیمه ضمیمه

از نخستين روزهاي اسفندماه سال گذشته و با انتشار شيوع ويروس كرونا در كشور، دانشگاه شيراز نيز به عنوان عضوي از نهاد آموزش عالي كشور، بنابر مسئوليت اجتماعي سلسله اقدامات موثري را انجام داد.
اين فعاليت ها با استفاده از تخصص خانواده ي دانشگاهي و ظرفيت ها و توانمندي هاي فراوان دانشگاه شيراز اجرا شد و برخورد عالمانه با اين ويروس منحوس سرلوحه ي فعاليت ها قرار گرفت.
دانشگاه شيراز با ايجاد شبكه هاي فكري، سعي در يافتن راه حل هايي شايسته و كاربردي، براي عبوري كم مخاطره از اين بحران نموده است.
آنچه در پيوست اين مي آيد ؛ شرح مختصري از فعاليت هاي دانشگاه شيراز درخصوص مقابله با شيوع ويروس كرونا است كه در شش فصل، به بيان اقدامات حوزه ي رياست دانشگاه، معاونت آموزشي، معاونت پژوهشي، معاونت فرهنگي-دانشجويي، معاونت اداري-مالي و مديريت روابط عمومي پرداخته است.
بديهي ست، فعاليت ها و ظرفيت هاي دانشگاه شيراز در همه ي ابعاد، بسيار فراتر و گسترده تر از اين گزارش است و به صورت پيوسته به اطلاع عموم رسانده مي شود.
اميد كه به لطف و ياري خداوند متعال، تلاش آگاهانه ي نخبگان و بردباري و همراهي افراد جامعه، اين روزهاي تلخ، هرچه زودتر سپري شود و شاهد روزهاي خوش و توأم با بهروزي و موفقيت براي همه ي جهانيان، به ويژه هموطنان عزيزمان باشيم.
   تاریخ: ۱۶:۴۳ - ۰۷/۰۲/۱۳۹۹   بازدید: ۹۰