جمعه ۱۶ خرداد ۱۳۹۹

سخنان دكتر نادگران در شوراي شهر شيراز

به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم، در مراسمي كه در شوراي اسلامي شهر شيراز ترتيب يافت از دكتر حميد نادگران، رئيس دانشگاه شيراز تقدير شد.
دكتر نادگران در جمع اعضاي شوراي اسلامي شهر شيراز اظهار داشت: دانشگاه شيراز به عنوان سرمايه ملي و سرمايه ماندگار معنوي و علمي در جنوب كشور در جنوب كشور به شمار مي رود و داراي بيش از 70 سال قدمت مي باشد.
وي افزود : در اين مدت دانشگاه شيراز پيشرفت هاي زيادي داشته و به عنوان يك دانشگاه بزرگ و تراز اول ، در سطح ملي و بين المللي مطرح است.
رئيس دانشگاه شيراز گفت: اين دانشگاه در حال حاضر بيش از 700 عضو هيئت علمي و نرديك به 17 هزار دانشجو در مقاطع كارشناسي ، كارشناسي ارشد و دكتراست كه در 15 دانشكده و 15 مركز پژوهشي مشغول تدريس و تحصيل و پژوهش هستند.
وي ادامه داد:از 8 استاد مبرز جهان اسلام كه در كشورمان هستند ، 5 نفر مربوط به دانشگاه شيراز مي باشند و اين نشان دهنده تراز ملي و بين المللي دانشگاه شيراز است.
دكتر نادرگران تصريح كرد: از 2 سال قبل ، تغيير رويكرد و حركت به سمت دانشگاه هاي نسل سوم و نسل چهارم در دانشگاه شيراز آغاز شد.
وي افزود :البته تا رسيدن به اين هدف، همه دانشگاه هاي كشور راه درازي در پيش دارند ؛ ولي دانشگاه شيراز به عنوان يكي از اولين دانشگاه هاي كشور است كه حركت در اين مسير را شروع كرده است.
دكتر نادگران با اشاره به تغيير تدريجي آموزش و پژوهش سنتي اظهار داشت: نسل اول دانشگاه هايي كه در دنيا تأسيس شد آموزش محور بود، نسل دوم پژوهش محور شدند، نسل سوم و چهارم دانشگاه هايي است كه به حل مسائل و مشكلات بطن جامعه مي پردازد ،چالش محور هستند و راه حل ارائه مي كنند.
وي بيان كرد : در حال حاضر كميته و كارگروه هايي در دانشگاه شيراز تشكيل شده كه با دستگاه ها و سازمان هاي كشور تعامل بسيار خوبي دارند و در جريان مسائل شهر و استان هستند و بسياري از پايان نامه ها و رساله هاي دانشجويان ارشد و دكتري در جهت مسائل جامعه است.
رئيس دانشگاه شيراز در بخش ديگري از سخنانش در جمع اعضاي شوراي اسلامي شهر شيراز گفت: در قسمتي از پرديس ارم دانشگاه شيراز، ساختمان، سوله كارگاهي و دفتر كار اشتراكي در اختيار پارك علم و فناوري فارس قرار گرفت تا شركت هاي دانش بنيان دانشگاهيان در اين مكان استقرار يابند.
وي اظهار داشت: اگر شركت هاي دانش بنيان كه محل اشتغال دانشجويان فارغ التحصيل ما هست ، در دانشگاه باشد ، بهتر مي توانند از خدمات دانشگاه بهره مند بشوند و خدمات خودشان هم در جهت مهارت افزايي به دانشجويان ارائه كنند.
دكتر نادگران گفت: اين اقدام براي اولين بار در دانشگاه شيراز انجام شده و هفته آينده با حضور دكترستاري معاون علمي فناوري رياست جمهوري ان شاءالله اين طرح افتتاح خواهند شد.
رئيس دانشگاه شيراز تصريح كرد :در حوزه فناوري و نوآوري، دانشگاه شيراز يكي از دانشگاه هاي برجسته كشور است و برج نوآوري دانشگاه شيراز در حال حاضر آموزش هاي بسيار خوبي را به استارت آپ ها و گروه هاي دانش بنيان ارائه مي دهد.
   تاریخ: ۱۱:۳۰ - ۲۰/۰۲/۱۳۹۹   بازدید: ۵۱