جمعه ۱۶ خرداد ۱۳۹۹

بسيج دانشجويي دانشگاه شيراز مراسم وداع با ماه رمضان را برگزار مي كند

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجو، هيئت امام حسن مجتبي (ع) بسيج دانشجويي دانشگاه شيراز مراسم وداع با ماه رمضان همراه با قرائت مناجات خمس عشر برگزار مي كند. گفتني است، اين مراسم با سخنراني حجت الاسلام سيد محمد مطلّبي پور، مسئول موسسه علمي فرهنگي ميقات جوانان انقلاب اسلامي (از قم) خواهد بود. اين ...

اين مراسم با موضوع سخنراني، «شاخص هاي انقلابي گري در دهه پنجم انقلاب اسلامي (2)» و با نواي، حاج عبدالرحمن دانشجو است.

لازم به ذكر است، اين مراسم امشب سوم خرداد ماه ساعت 21:30 به صورت زنده از صفحه اينستاگرام هيئت امام حسن مجتبي (ع) خواهد بود.

منبع خبر:
دانشجو