یکشنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۹

تقدير رئيس دانشگاه از كاركنان روابط عمومي

به مناسبت هفته روابط عمومي و ارتباطات ، در مراسمي با حضور دكتر حميد نادگران ، رئيس دانشگاه شيراز از مدير و كاركنان روابط عمومي اين دانشگاه تقدير شد.
رئيس دانشگاه شيراز در اين آيين اظهار داشت : روابط عمومي يك كار تخصصي است و از جايگاه ويژه و حساسي در هر سازمان برخوردار است.
وي افزود : مجموعه روابط عمومي ، وظايف و مسئوليت هاي متنوعي را بر عهده دارد و سبب ايجاد اعتماد مردم نسبت به دانشگاه ها و مجموعه دستگاه هاي اجرايي مي گردد.
دكتر نادگران خاطر نشان كرد : كاركرد صحيح روابط عمومي سبب افزايش سرمايه اجتماعي در جامعه مي شود و افزايش اين سرمايه ، همدلي و همفكري مردم و دولت را در پي دارد.
وي ادامه داد : روابط عمومي دانشگاه نيز اين توانمندي را دارد كه سرمايه اجتماعي را در دانشگاه بالا ببرد و اعتماد و همدلي همه دانشگاهيان نسبت به سرنوشت دانشگاه را بيش از پيش تقويت نمايد.
رئيس دانشگاه شيراز گفت : حفظ اعتماد عمومي در محيط دانشگاه منجر به افزايش سرمايه اجتماعي ، تغيير فرهنگ و د رنهايت بهبود عملكرد سيستم مي شود و همه ي اينها از مسير روابط عمومي مي گذرد.
دكتر نادگران اظهار داشت : با توجه به وظايف خطيري كه روابط عمومي بر عهده دارد ، اين سخن كاملا به جاست كه '' روابط عمومي شغل نيست ، شوق است.''
دكتر جواد تشخوريان ، مدير روابط عمومي و حوزه رياست دانشگاه شيراز هم در ابتداي اين ديدار به بيان مهمترين اقدامات و فعاليت هاي اين مديريت پرداخت.
در ادامه هم اعضاي روابط عمومي دانشگاه در يك فضاي صميمي به بيان ديدگاه ها و پيشنهادات خود براي بهبود عملكرد مجموعه پرداختند.
   تاریخ: ۰۰:۱۰ - ۰۴/۰۳/۱۳۹۹   بازدید: ۶۴