دریافت اطلاعات ...

دوشنبه ۵ آبان ۱۳۹۹

تشريح فعاليت هاي مشاور رئيس دانشگاه در امور زنان وخانواده
فایل ضمیمه ضمیمه

خانم دكتر زهرا عليمراد، مشاور رئيس دانشگاه شيراز در امور زنان وخانواده به تشريح مهمترين اقدامات و فعاليت هاي اين مجموعه پرداخت.
وي اظهار داشت : هدف اصلي اين حوزه، ارتقا كيفيت زندگي زنان دانشگاهي و شناسايي مسائل و مشكلات زنان و بازتاب و پيگيري حل مشكلات با ارائه راهكارهاي عملي با جلب مشاركت واحدهاي مختلف دانشگاه است.
خانم دكتر عليمراد گفت :اين واحد براي اجراي برنامه هاي توانمندسازي زنان در زمينه هاي علمي، مديريتي، فرهنگي و اجتماعي متناسب با نياز ايشان با واحدهاي مختلف، تعامل و همكاري مستمر دارد.
وي با بيان اينكه مشاور امور زنان وخانواده در دو حوزه عمده برون سازماني و درون سازماني فعاليت دارد، اظهار داشت :حضور فعال و موثر در جلسات و برنامه هاي مختلف در استانداري، فرمانداري و وزارت علوم ، همكاري لازم در اجراي برنامه هاي سازمان هاي خارج دانشگاه مانند تدوين سند چشم انداز ارتقاء زنان استان فارس جهت استانداري براي ارسال به وزارت كشور، همكاري در رونمايي از دايره المعارف زنان نامدار فارس با سازمان هاي مرتبط ، نماينده دانشگاه و عضو ثابت كارگروه هاي استان مانند كارگروه سلامت و خانواده استان، كميسيون امر به معروف و نهي از منكر استان، كميته زنان وخانواده استانداري و فرمانداري و... از فعاليت هاي برون سازماني به شمار مي رود.
خانم دكتر عليمراد گفت : در حوزه درون سازماني ،جامعه هدف شامل سه گروه بانوان عضو هيات علمي، كارمندان و دختران دانشجو هستند كه فعاليت هاي اين حوزه در بعدهاي مختلف اجرا مي شود.
وي افزود : برگزاري كارگاه ها و دوره هاي آموزشي پس از نياز سنجي ، فعاليت هاي پژوهشي در حوزه زنان ، برگزاري سخنراني با موضوعات مرتبط با اين حوزه، انتشار نشريه ،برگزاري اردوهاي يك و چند روزه، مسابقات، جشن ها، نمايشگاه ها و دورهمي هاي دوستانه، برنامه ها و مسابقات ورزشي و خدمات مشاوره اي ؛ از جمله فعاليت هاي مشاور امور زنان و خانواده دانشگاه شيراز است.
خانم دكتر عليمراد گفت : در سال جديد و با توجه به شيوع ويروس كرونا نيز ، برنامه هاي مشاور امور زنان و خانواده دانشگاه شيراز استمرار داشته است.
وي ادامه داد :برگزاري مسابقه كتابخواني'' آخرين عروس'' در مورد مادر امام زمان و به مناسبت نيمه شعبان جهت كليه بانوان دانشگاهي به صورت مجازي ؛برگزاري مسابقه ويژه بانوان دانشگاهي با عنوان ''روزهاي كرونايي خود را چگونه گذرانديد'' در بخش هاي فيلم، عكس، كليپ، نقاشي، كاريكاتور، داستان ادبي و... دريافت آثار در فضاي مجازي ؛مسابقه طراحي لوگوي امور زنان و خانواده ويژه كليه دانشگاهيان به صورت مجازي ؛ جمع آوري كمك هاي نقدي بانوان هيات علمي جهت حمايت از بانوان نيازمندي كه به دليل شيوع ويروس كرونا فاقد درآمد بودند؛ هماهنگي جهت برگزاري جلسه آنلاين رييس دانشگاه و تعدادي از اعضاي هيات رئيسه با بانوان هيات علمي؛ همكاري نزديك با گروه خيريه خودجوش ''پويش بانوان استاد دانشگاه شيراز، پشتيبان توانمند سازي دانشجويان'' و برقرار كردن ارتباط اين گروه با معاونت فرهنگي دانشجويي دانشگاه در حمايت از طرح هميار دانشجو براي خريد 3 عدد لپ تاپ و 50 بسته اينترنت جهت دانشجويان مستعد و نيازمندي كه به دليل نداشتن امكانات لازم قادر به استفاده از آموزشهاي مجازي دانشگاه نبودند؛ برقراري ارتباط بين خيرين و اداره خوابگاه دختران جهت شناسايي دانشجويان دختر نيازمند و كمك به ايشان ؛ از فعاليت هاي مشاور رئيس دانشگاه شيراز در امور زنان وخانواده به شمار مي رود.
   تاریخ: ۱۳:۴۶ - ۱۳/۰۳/۱۳۹۹   بازدید: ۱۵۷