دریافت اطلاعات ...

دوشنبه ۵ آبان ۱۳۹۹

سنجش وارزشيابي يادگيري دانشجويان در دوره‌هاي آموزش مجازي

سمينار ''سنجش وارزشيابي يادگيري دانشجويان در دوره هاي آموزش مجازي: شيوه ها و تجارب'' توسط معاونت آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه با همكاري دفتر نظارت، ارزيابي و تضمين كيفيت دانشگاه شيراز برگزار شد.
دكتر قاسم سليمي ، مدير دفتر نظارت، ارزيابي و تضمين كيفيت دانشگاه شيراز گفت : همراستا با برگزاري دوره هاي مجازي ، مساله كيفيت آموزشي اين دوره ها از جايگاه مهمي برخوردار است.
وي افزود : ارزشيابي و سازو كارهاي مهم كه تضمين كننده كيفيت دوره هاي مجازي است همواره مورد توجه بوده است.
دكتر سليمي تصريح كرد : تجربه نشان داده است كه يك شيوه مناسب براي ارزشيابي وجود ندارد كه كاملا منطبق با استانداردهاي همه دوره ها باشد و بنابراين به جاي ''شيوه ارزشيابي'' بايد از ''شيوه هاي ارزشيابي'' سخن بگوييم.
مدير دفتر نظارت، ارزيابي و تضمين كيفيت دانشگاه شيراز خاطر نشان كرد : تجارب جهاني نشان داده است كه وجود زيرساخت هاي مناسب فناورانه و استفاده از سامانه هاي مودل، فرم نگارگوگل و حتي نرم افزار ادوبي كانكت مي تواند پاسخگوي بخشي از دغدغه هاي اعضاي هيات علمي و دانشگاهيان باشد.
در اين سمينار، دكتر عليرضا افشاريفر،آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه شيراز، دكتر رضا مستوفي زاده قلمفرسا، دكتر فرشاد خون جوش ،مدير مركز فناوري اطلاعات و ارتباطات، دكتر امير پيروي، دكتر محسن محمّدي ودكتر اقبال منصوري درخصوص ''گزينه هايي براي آزمون مجازي'' ، ''تجربه ي استفاده از مودل در آزمون هاي مجازي '' ،'' تجربه ي استفاده از فرم نگار گوگل در آزمون هاي مجازي'' ، '' تجربه استفاده از اتوماسيون آموزشي در آزمون هاي مجازي '' و ''تجربه استفاده تركيبي از ادوبي كانكت در آزمون هاي مجازي '' مطالبي را بيان كردندو به بحث و تبادل نظر پرداختند.
   تاریخ: ۰۹:۲۲ - ۱۳/۰۳/۱۳۹۹   بازدید: ۱۹۱