دریافت اطلاعات ...

برگ درختان سبز، پيش خداوند هوش
هر ورقي دفتريست، معرفت كردگار
(سعدي)

روز ١٦ خرداد برابر با (٥ ژوئن) روز جهاني «محيط زيست» نام گرفته است. در سراسر جهان، مردم بدين بهانه مي كوشند تا از محيط زيست بگويند و در نكوداشت اين روز و اهميت و عظمت محيط زيست آيين هاي شادماني برپاكنند.
ما نيز، در سالي كه از سوي برنامه ي محيط زيست ملل متحد، شعار اين روز «تنوع زيستي؛ فراخوان اقدام به مقابله با انقراض فزاينده ي گونه ها و تخريب طبيعت» اعلام شده است، اين فرصت را غنيمت شمرده و به ثروت حقيقي خود، يعني طبيعتِ سخاوتمند مي انديشيم، سپس با نگاهي به تاريخ تمدن كهن ايران زمين و دين كامل اسلام كه همواره بر هم زيستي مسالمت آميز با محيط زيست و ارتقاي سطح آن تأكيد داشته است، باري ديگر با خود عهد و پيمان مي بنديم تا در حفظ و حرمت محيط زيستمان كوشا باشيم.
روابط عمومي دانشگاه شيراز، ضمن گراميداشت اين روز و تبريك به تمامي فعالان بي ادعا و حاميان پرتلاش محيط زيست، از تمامي هموطنان عزيز، به ويژه خانواده ي بزرگ دانشگاه شيراز عاجزانه تقاضا مي نمايد تا با احساس مسئوليتي بيش تر، درنگي عميق تر و نگاهي مهربانانه تر به طبيعت، براي بهبود حال محيط زيست و حفظ و حراست صحيح تر آن تلاش و برنامه ريزي نمايند. به اين اميد كه با ارتقا و گسترش فرهنگ زيست محيطي و نهادينه كردن آن در بين اقشار جامعه اين امانت را هرچه بهتر به نسل هاي آينده برسانيم و فرداهايي روشن تر براي اين زمينيان رقم بزنيم.
روابط عمومي دانشگاه شيراز

تاریخ: ۱۴:۲۴ - ۱۷/۰۳/۱۳۹۹   بازدید: ۱۳۰