دریافت اطلاعات ...

شنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۹

به مناسبت روز بزرگداشت احمدبن موسي (ع)

فرارسيدن سالروز بزرگداشت حاجب درگاه عصمت، پناهگاه اهل راز و نگين شهر شيراز، حضرت احمد بن موسي الكاظم (ع)، بر تمامي دوستداران خاندان اهل بيت (ع) فرخنده و گرامي باد.
شهر شيراز افتخارات بزرگى در كارنامه ي خود دارد؛ اما بزرگ ترين افتخار او، وجود مدفن پاك فرزند خلف حضرت موسى بن جعفر (ع)، شاهچراغ (ع) است. اين حريم پاك با آن گنبد فيروزه ايش، هميشه مركز تجمع عاشقان مكتب اهل بيت (ع) و علاقمندان خاندان نبوت بوده و هست.
ششم ذي القعده كه در تقويم ملي ما، به عنوان روز بزرگداشت حضرت شاهچراغ (ع) نامگذاري شده، فرصت مغتنمي ست تا باري ديگر ضمن شكرگزاري به درگاه باريتعالي، به خاطر نعمت وجود اين حرم مطهر در شيراز و افتخار همسايگي با آن گوهر شب چراغ، از تلاش ها و زحمات شبانه روزي خادمان محترم حرم مطهر قدرداني نماييم.
از خداوند متعال مي خواهيم، استان فارس و فارسيان عزيز را زير سايه ي پر خير و بركت حضرت سيدالاعاظم ، احمدبن موسي (ع) از هرگونه حادثه و بلا مصون بدارد.

روابط عمومي دانشگاه شيراز

تاریخ: ۱۲:۱۲ - ۰۸/۰۴/۱۳۹۹   بازدید: ۱۸۸