شنبه ۲۱ تیر ۱۳۹۹

90 درصد آموزش هاي ترم تحصيلي آينده مجازي است

رييس كارگروه آموزش هاي الكترونيكي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري گفت: بيش از 90 درصد آموزش هاي ترم تحصيلي آينده الكترونيكي خواهد بود كه البته پيش بيني تمام دانشگاه هاي مطرح دنيا هم همين مساله است.

به گزارش «خبرنامه دانشجويان ايران»؛ رييس جمهوري در هفته هاي گذشته اعلام كرد كه سال تحصيلي دانشگاه ها از 15 شهريورماه برگزار مي شود و خوابگاه و كلاس خلوت، يك اصل است. در اين زمينه منصور غلامي، وزير علوم، تحقيقات و فناوري هم بر ادامه آموزش هاي الكترونيكي در سال تحصيلي آينده، تاكيد كرد.

در طول تعطيلي كلاس هاي درس دانشگاه ها و الكترونيكي شدن آموزش ها، وزارت علوم بلافاصله كارگروه آموزش هاي الكترونيكي را با تركيبي از اعضاي هيات علمي چند دانشگاه كشور تشكيل داد كه در ترم دوم تحصيلي، اين كارگروه براي تسهيل آموزش هاي مجازي در دانشگاه ها چندين توصيه و دستورالعمل را به مراكز آموزش عالي ابلاغ كرد.

علي اكبر صفوي روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ايرنا درباره اقدامات كارگروه آموزش هاي الكترونيكي براي سال تحصيلي آينده، اظهار داشت: برنامه ريزي هاي آموزشي در اختيار كارگروه نيست و فقط نظرات و توصيه هاي كارشناسي به دانشگاه ها ارائه مي دهد؛ برنامه ريزي هاي آموزشي براي ترم تحصيلي آينده فقط در اختيار دانشگاه ها قرار دارد.

وي با بيان اينكه 15 شهريورماه بهترين زمان براي بازگشايي دانشگاه ها است، افزود: وزارت علوم نمي تواند نسخه اي براي اجراي دروس حضوري و الكترونيكي در دانشگاه ها تهيه كند اما كارگروه در مورد سال تحصيلي آينده 2 اقدام را در دستوركار دارد.

صفوي درباره الكترونيكي شدن آموزش هاي ترم تحصيلي آينده گفت: نخست اينكه كارگروه آموزش هاي الكترونيكي با همكاري گروه آموزشي وزارت علوم راهكارهاي اجراي دروس عملي را براي توصيه به دانشگاه ها تهيه مي كند.

به گفته عضو هيأت علمي دانشگاه شيراز، اقدام بعدي برگزاري همايش ملي براي تبادل تجربيات ميان دانشگاه ها در راستاي آموزش هاي الكترونيكي است كه مردادماه امسال برگزار مي شود.

صفوي درباره كيفيت اجراي دروس الكترونيكي در سال تحصيلي آينده به اين نكته اشاره كرد كه با توجه به تجربيات اعضاي هيات علمي در طول ترم دوم سال تحصيلي، آموزش هاي الكترونيكي در ترم جديد بهتر از نيمسال گذشته اجرا مي شود.
   تاریخ: ۰۱:۱۹ - ۱۰/۰۴/۱۳۹۹   بازدید: ۱۲