دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۹

تقدير از دانشجويان استعداد درخشان دانشگاه شيراز
فایل ضمیمه ضمیمه

دفتر استعدادهاي درخشان دانشگاه شيراز، به رسم هرسال مراسم تقدير از دانشجويان استعداد درخشان را برگزار كرد.
اين مراسم كه امسال به دليل شيوع بيماري كرونا در كشور، به صورت مجازي، از طريق شبكه آپارات، صفحه اينستاگرام معاونت فرهنگي دانشگاه و وب¬سايت معاونت فرهنگي به¬صورت زنده پخش شد، با حضور دكتر نادگران، رئيس دانشگاه؛ دكتر افشاري¬فر، قائم مقام رئيس دانشگاه و معاون آموزشي، دكتر تشخوريان مدير حوزه رياست و روابط عمومي دانشگاه، دكتر رضايي، رئيس دفتر استعداد درخشان و ديگر عوامل برگزاركنند¬ه ترتيب يافت.
در اين مراسم، نخست دكتر رضايي، رئيس دفتر استعداد درخشان در دانشگاه شيراز، ضمن خيرمقدم و تبريك به دانشجويان، به اقدامات صورت گرفته در دفتر استعدادهاي درخشان و برنامه¬ها و اقدامات آتي اين دفتر پرداخت و سپس دانشجويان مورد تقدير در اين مراسم را معرفي نمود.
در فواصل برنامه نيز، نماهنگ¬هاي تهيه شده از برگزيدگان آزمون سراسري و فارغ التحصيلان دفتر استعداد درخشان، برگزيدگان مرحله نهايي المپياد دانشجويي سال 98، رتبه¬هاي برتر آزمون كارشناسي ارشد، دانشجوياني كه با كسب عنوان فارغ التحصيل رتبه اول دانشگاه شيراز موفق به كسب پذيرش بدون آزمون در مقطع كارشناسي ارشد شده بودند و همچنين دانشجويان مشمول جوائز تحصيلي بنياد ملي نخبگان ارائه گرديد.
در پايان، دكتر نادگران رئيس دانشگاه در اين مراسم سخنراني كرد، ايشان پاسداشت نخبگان را امري مهم خواند و حفظ نخبگي از سوي دانشجويان را مهم¬تر تلقي كرد. وي همچنين بر حضور دانشجويان در بطن جامعه و ارتباط آن¬ها با جامعه و صنعت امري ضروري دانست و در اين زمينه بر اجراي اردوهاي علمي¬تفريحي، با هدف ارتباط دانشجويان استعداد درخشان با صنعت و جامعه تاكيد ورزيد.
گفتني است، در اين مراسم از 149 دانشجوي ممتاز و سرآمد دانشگاه شيراز تقدير به عمل آمد.
   تاریخ: ۱۲:۵۸ - ۲۵/۰۴/۱۳۹۹   بازدید: ۵۴