دریافت اطلاعات ...

دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۹

پيام رئيس دانشگاه شيراز به مناسبت آغاز سال تحصيلي جديد

به نام خدا
باري ديگر نسيم پاييزي طبيعت، فرارسيدن بهار دانش و معرفت را نويد مي دهد؛ اينجانب آغاز سال تحصيلي جديد را به جامعه ي دانشگاهي، اعضاي هيأت علمي، كاركنان و دانشجويان گرامي؛ به ويژه نودانشجويان عزيز، تبريك و تهنيت عرض مي نمايم.
امسال نيز در حالي به استقبال سال تحصيلي جديد مي رويم كه فروغ از شور و شعور حسيني، بيت الغزل ديوان معرفت و دانايي دانشگاه هاست. اين تقارن فرخنده، فرصت مغتنمي است تا جامعه ي دانشگاهي، باري ديگر با تدبر در مكتب حسيني و دانشگاه انسان ساز عاشورا، درس پايداري، آزادگي و سربلندي را سرمشق خود قرار دهند.
هرسال با شروع رسمي كلاس ها، گويي روحي تازه در كالبد دانشگاه ها دميده مي شود، امسال اما، برنامه ي آغاز سال تحصيلي جديد، كمي متفاوت تر از ديگر سال هاست؛ از سال گذشته در پي شيوع بيماري عالم گير كرونا، برنامه ي آموزشي دانشگاه ها از آموزش حضوري، به الكترونيك تغيير كرد و خوشبختانه، خانواده ي آموزش عالي از امتحانات اين دوران نيز سربلند بيرون آمد٬ بدين ترتيب، باري ديگر نشان داد كه هيچ چيز نمي تواند مانع از رشد شتابان علم، پژوهش و فناوري شود.
در اين ميان، دانشگاه شيراز، به ياري خداوند متعال و هم انديشي و تلاش بي وقفه ي خانواده ي بزرگ خود، اعم از اعضاي هيأت علمي، كاركنان و دانشجويان، در زمينه ي آموزش الكترونيك، موفقيت و درخشش چشمگيري در كشور داشت. فراهم ْسازي زيرساخت هاي آموزش الكترونيك دانشگاه، در طول اين مدت، به عنوان سرمايه اي تا هميشه براي دانشگاه خواهد ماند و دانشگاه مي تواند از آموزش الكترونيك، به عنوان مكملي براي آموزش حضوري، حتي پس از رفع بيماري كرونا استفاده كند. همچنين در زمينه ي پيشگيري و درمان بيماري كرونا نيز، دانشگاه شيراز، باتمام توان در كنار مردم جامعه بوده و هست و در اين مدت اقدامات مؤثر و خدمات شايسته ي متعددي ارائه داده است.
بدون شك آنچه در اين دوران بااهميت است و بايد براي آن هماره هم انديشي و برنامه ريزي كرد؛ تداوم جريان سيال آموزشي، پژوهشي و فرهنگي دانشگاه ها و ارتباط مستمر آن با جامعه است؛ چراكه پيشرفت، توسعه و اعتلاي كشور در گرو همت و تلاش خانواده ي بزرگ آموزش عالي است؛ از همين رو شايسته است همگي دست در دست هم نهيم و تهديدهاي پيش رو را به فرصت بدل كرده و سال جديد تحصيلي را به سال فعاليت و مشاركت در پيشبرد توسعه ي علمي و حل مسائل و مشكلات جامعه در همه ي زمينه ها تبديل كنيم.
رويكرد اصلي دانشگاه شيراز در مقطع كنوني، كيفيت آموزش و پژوهش با تكيه بر همه ي ظرفيت هاي بالقوه و بالفعل پژوهشي، با حضور مستمر و مؤثر اعضاي دانشگاه است و ازجمله اهداف اين دانشگاه بزرگ، حركت به سمت دانشگاه هاي نسل سوم و چهارم در جهت نوآوري و كارآفريني است. اميد آن مي رود كه با مشاركت و تلاش همه ي دانشگاهيان عزيز، به زودي اين مهم محقق شود.
اينجانب باري ديگر، ضمن عرض تبريك مجدد آغاز سال تحصيلي جديد، به همه ي دانشگاهيان عزيز، به ويژه خانواده ي بزرگ دانشگاه شيراز، از درگاه خداوند متعال براي عموم فرهنگيان و فرهيختگان عزيز كشور، موفقيت، بهروزي و نيك فرجامي را در سال تحصيلي جديد آرزو مي نمايم و اميدوارم هرچه زودتر، با رفع بيماري كرونا در كشور، شاهد حضور گرم و پرشور دانشجويان عزيز در دانشگاه ها باشيم.

رسيد مژده كه ايام غم نخواهد ماند

چنان نماند و چنين نيز هم نخواهد ماند