دریافت اطلاعات ...

دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۹

پنجمين دوره جايزه فيزيك بهداشت سيمين

پنجمين دوره ي جايزه ي فيزيك بهداشت سيمين اعطا شد.
«جايزه ملي فيزيك بهداشت سيمين»، به همت مهندس سيمين مهدي زاده، رئيس اسبق مركز تحقيقات تابش دانشگاه شيراز در دانشكده مهندسي مكانيك، با همكاري مركز تحقيقات تابش و انجمن حفاظت در برابر اشعه ايران از سال ۱۳۹۳ بنيان نهاده شد.
بنا به اين اقدام، هرساله با اعلام فراخوان، پژوهش هاي برتر از دانشجويان دانشگاه هاي سراسر كشور، در موضوع فيزيك بهداشت پرتويي، از طريق سايت جايزه www.SiminAward.ir جمع آوري و داوري مي گردد. پس از داوري، از سوي مهندس مهدي زاده (با هزينه شخصي ايشان)،به سه نفر اول جوايزي نقدي اهدا مي گردد كه تاكنون مراسم اهداي اين جايزه، دو بار در دانشگاه شيراز و دو بار در سازمان انرژي اتمي ايران برگزار شده است.
نتايج پنجمين دوره ي جايزه ي ملي فيزيك بهداشت سيمين، در سال ۱۳۹۹ براساس محور هاي پژوهشي حفاظت در برابر پرتو هاي يونساز و غيريونساز، دزيمتري بيمار، كاركنان و افراد جامعه، حفاظ گذاري، پايش محيطي پرتوها، راديوبيولوژي و سوانح و حوادث پرتويي توسط دانشگاه شيراز و انجمن حفاظت در برابر اشعه ايران، اعلام شد.
در اين رقابت، آقاي آرمين مسيبي عميدآبادي، از پژوهشگاه علوم و فنون هسته اي-پژوهشكده كاربرد پرتوها، براي پژوهشي باعنوان: «طراحي و ساخت يك دزيمتر فعال بر پايه ي نانوكامپوزيت پلي استايرن- نانولوله كربني» رتبه ي نخست را كسب كرد و آقاي رضا ملك زاده، به عنوان نفر دوم از دانشگاه علوم پزشكي تبريز، با پژوهش «مقايسه ي ميزان دز دريافتي پستان در آنژيوگرافي و آنژيوپلاستي كرونري با و بدون استفاده از كامپوزيت هاي بيسموت-سيليكوني و بيسموت-پلي اورتاني» جايزه ي ملي فيزيك بهداشت سيمين را از آن خود كردند.
گفتني است، اين مراسم هرسال در اسفندماه برگزار مي گردد؛ اما باتوجه به شيوع ويروس كرونا در كشور، سال گذشته به تعويق افتاد.
   تاریخ: ۰۹:۳۸ - ۱۷/۰۶/۱۳۹۹   بازدید: ۲۰