دریافت اطلاعات ...

دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۹

بيست ‌‌وهشتمين اجلاس رؤساي دانشگاه‌هاي بزرگ كشور

بيست وهشتمين اجلاس رؤساي دانشگاه هاي بزرگ كشور، روز پنجشنبه ١٣شهريورماه ١٣۹۹، به ميزباني دانشگاه صنعتي شريف تهران برگزار شد. در اين اجلاس، رؤساي دانشگاه هاي تهران، علامه طباطبايي و صنعتي اميركبير به صورت حضوري و رؤساي ديگر دانشگاه ها، ازجمله دكتر حميد نادگران رئيس دانشگاه شيراز، به صورت مجازي، حضور يافتند. دكتر ابراهيم خدايي، رئيس سازمان سنجش و دكتر مجتبي صديقي، رئيس سازمان امور دانشجويان نيز از ميهمانان اين اجلاس بودند.
در بيست وهشتمين اجلاس رؤساي دانشگاه هاي بزرگ كشور براساس دستور جلسه، پيرامون مسائل و موضوعاتي چون: اتخاذ تدابير لازم براي آغاز سال تحصيلي جديد، بررسي مشكلات و تبعات احتمالي ناشي از تأخير ناخواسته در اعلام نتايج آزمون سراسري و هماهنگي براي مديريت هرچه بهتر دانشجويان جديدالورود باتوجه به شرايط كنوني كشور، تأثير شرايط موجود بر روند پژوهشي دانشگاه ها، يافتن راهكارهاي مناسب براي پيشگيري از كندشدن اين فعاليت ها و.... بحث و تبادل نظر شد و هريك از رؤساي دانشگاه ها به بيان ديدگاه ها و نقطه نظرات خود پرداختند.
   تاریخ: ۰۹:۴۷ - ۱۶/۰۶/۱۳۹۹   بازدید: ۲۰