دریافت اطلاعات ...

دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۹

پذيرش بدون كنكور دانشجو در دانشكده‌ي آموزش‌هاي الكترونيكي دانشگاه شيراز
دریافت کلیپ گزارش تلویزیونی ضمیمه

رئيس دانشكده ي آموزش هاي الكترونيكي دانشگاه شيراز، از پذيرش بدون كنكور دانشجو در اين دانشكده در سال تحصيلي ۹۹-۱۴۰۰ خبر داد.
دكتر عليرضا نيك سرشت گفت: داوطلبان در مقطع كارشناسي و در چهار رشته ي مهندسي برق، مهندسي كامپيوتر و فناوري اطلاعات، حقوق و گردشگري پذيريش مي شوند.
وي افزود: پذيرش دانشجو در اين دانشكده، بدون برگزاري آزمون و مصاحبه و براساس سوابق تحصيلي و معدل داوطلب در مقطع قبل صورت مي گيرد.
رئيس دانشكده ي آموزش هاي الكترونيكي دانشگاه شيراز توضيح داد: داوطلبان مي توانند تا هفته ي اول مهرماه با مراجعه به سايت سازمان سنجش ثبت نام كنند.
دكتر نيك سرشت تصريح كرد: دانشجويان پس از پذيرش، به صورت مجازي در كلاس هاي درس شركت مي كنند و از راه دور از توان علمي اساتيد و اعضاي هيات علمي دانشگاه شيراز بهره مند مي شوند و صرفا امتحانات ميان ترم و پايان ترم به صورت حضوري برگزار مي شود.
دكتر نيك سرشت گفت: دانشكده ي آموزش هاي الكترونيكي دانشگاه شيراز، با ۲۰ سال سابقه، پيشتاز برگزاري آموزش هاي مجازي در كشور است.
رئيس دانشكده ي آموزش هاي الكترونيكي دانشگاه شيراز افزود: در حال حاضر حدود هزار دانشجو در ۱۵ رشته-گرايش در مقاطع كارشناسي و كارشناسي ارشد در اين دانشكده مشغول تحصيل هستند.
گفتني است: در حال حاضر به علت شيوع بيماري كرونا، آزمون هاي ميان ترم و پايان ترم به صورت غيرحضوري برگزار مي شود.
   تاریخ: ۱۰:۰۴ - ۲۳/۰۶/۱۳۹۹   بازدید: ۲۹