دریافت اطلاعات ...

دوشنبه ۵ آبان ۱۳۹۹

بازديد رئيس دانشگاه و هيأت همراه از محل برگزاري آزمون‌هاي عملي رشته‌ي علوم ورزشي

دكتر نادگران، رئيس دانشگاه شيراز، به همراه دكتر تشخوريان، مدير حوزه ي ِرياست و روابط عمومي دانشگاه و دكتر حسينچاري رئيس دانشكده ي روان شناسي و علوم تربيتي دانشگاه، با حضور در محل برگزاري آزمون هاي عملي رشته ي علوم ورزشي، از چگونگي برگزاري اين آزمون ها بازديد كردند، تا از نزديك بر فرآيندهاي ارائه ي خدمات به داوطلبان و حفظ دستورالعمل هاي بهداشتي در اين محل نظارت كنند.
دكترعبدالهي مدير تربيت بدني دانشگاه شيراز، دكتر زارعيان، نماينده ي پژوهشگاه علوم ورزشي، دكتر رسول رضايي و دكتر فرشته افتخاري نمايندگان دانشگاه شيراز نيز، در روزهاي برگزاري اين آزمون، در اين محل حضور داشته اند.
آزمون هاي عملي رشته ي تربيت بدني، در دانشگاه شيراز با همكاري بخش علوم ورزشي و مديريت تربيت بدني دانشگاه، در تاريخ هاي ٢٧ و ٢٨ شهريورماه، در دو نوبت صبح و عصر براي آقايان و در روزهاي ٢٩ تا ٣١شهريور، براي بانوان برگزار گرديده است.

تاریخ: ۱۰:۴۸ - ۳۱/۰۶/۱۳۹۹   بازدید: ۳۵