دریافت اطلاعات ...

دوشنبه ۵ آبان ۱۳۹۹

گراميداشت هفته‌ي دفاع مقدس

آغاز هفته ي شكوهمند دفاع مقدس گرامي باد. دفاع مقدس، نام آشناترين واژه در قاموس حماسه هاي عزت آفرين ايران عزيز اسلامي؛ بيانگر مقاومت و ايستادگي ملت فرزانه و با بصيرت است كه خاطرات آن در تاريخ شكوهمند اين ديار، به يادگار خواهد ماند.
هفته ي بزرگداشت دفاع مقدس كه به فرموده ي مقام معظم رهبري «اوج افتخارات ملت ايران است»؛ فرصت مغتنمي ست تا ملت آزاده و بيداردل ايران، باري ديگر با مرور خاطرات و حماسه هاي سرداران دلير خود در جبهه هاي حق عليه باطل، ضمن تجديد ميثاق با آرمان هاي شهدا، از رزمندگان، ايثارگران و يادگاران هشت سال جنگ تحميلي، تجليل و تكريم نمايند.
از ديگرسو، تقارن معنادار آغاز سال تحصيلي و بهار دانش با هفته ي شكوهمند دفاع مقدس، مانند هرسال تقارني بس خجسته و نيكوست. اين هردو مناسبت، باري ديگر تكليف پاسداري از حرمت خون شهيدان را در سنگر دانشگاه يادآور مي شود.
روابط عمومي دانشگاه شيراز، ضمن گراميداشت هفته ي دفاع مقدس، از خداوند متعال توفيق روز افزون آحاد مردم شريف ايران اسلامي، به ويژه جامعه ي علمي و دانشگاهي را در پاسداري و ادامه ي مسير پرافتخار شهدا، ايثارگران و آزادگان از خداوند منان خواستار است.

روابط عمومي دانشگاه شيراز

تاریخ: ۱۱:۲۸ - ۰۱/۰۷/۱۳۹۹   بازدید: ۲۸