دریافت اطلاعات ...

شنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۹

حلول ماه پرخير و بركت ربيع الاول

حلول ماه پرخير و بركت ربيع الاول، ماه جشن و سرور اهل البيت (ع) بر تمامي مسلمانان جهان تبريك و تهنيت باد.
بي شك بهار ماه ها ربيع الاول است؛ چراكه آثار رحمت الهي و ذخاير بركات خداوندي در اين ماه پديدار مي شود. در اين ماه وقايع مهمي رخ داده است؛ از آن جمله حادثه ي تاريخي ليله المبيت، هجرت رسول گرامي (ص) اسلام از مكه به مدينه است و از همه فرخنده تر ولادت آخرين پيام آور نور و رحمت، حضرت ختمي مرتبت محمد مصطفي(ص) و امام جعفر صادق (ع)، همين طور آغاز امامت و ولايت امام عصر (عج) كه اين ها همه مناسبت هاي گرانقدري هستند كه كام جان مسلمانان را شيرين مي كنند.
روابط عمومي دانشگاه شيراز، حلول ماه پر بركت ربيع الاول را خدمت عموم مسلمانان جهان، به ويژه خانواده بزرگ دانشگاه شيراز تبريك و تهنيت عرض مي نمايد و شادي و سرور واقعي را براي همگان آرزومند است.
   تاریخ: ۱۲:۳۶ - ۲۷/۰۷/۱۳۹۹   بازدید: ۴۰