دریافت اطلاعات ...

شنبه ۲۷ دی ۱۳۹۹

اقدامات كارگروه همكاري‌هاي علمي‌بين‌المللي دانشگاه شيراز با كشور روسيه

مركز همكاري هاي علمي بين المللي دانشگاه شيراز، به منظور برنامه ريزي بهتر براي انعقاد تفاهم نامه هاي همكاري با ديگر دانشگاه ها و مراكز علمي دنيا كه با هدف افزايش مراودات علمي و بين المللي و بهره گيري بيش تر و بهتر از امكانات، ظرفيت ها و توانايي هاي بالقوه ي دانشگاه ها براي رفع نيازهاي جامعه صورت مي گيرد؛ كارگروه هاي مختلفي را براي همكاري با دانشگاه هاي كشورهاي مختلف مانند چين، روسيه و... تشكيل داده است.
در اين ميان، كارگروه همكاري علمي بين المللي دانشگاه شيراز با كشور روسيه، به ميزباني دانشكده ي مهندسي شيمي، نفت و گاز دانشگاه و بامديريت دكتر مسعود رياضي، رئيس اين دانشكده، به منظور سازماندهي همكاري هاي متقابل با دانشگاه ها و شركت هاي مطرح فعال در كشور روسيه، طي چندماه اخير جلسات متعددي را با ايشان برگزار كرده است كه از آن جمله، مي توان به جلسه ي اين كارگروه با رياست دانشكده ي مهندسي نفت و گاز و رئيس واحد بين الملل (دكتر يوري ليكوف) دانشگاه معدن سنت پترزبورگ؛ نشست مشترك با نماينده ي دانشگاه دولتي سامارا (دكتر پاول روشين) و نماينده ي شركت اكريبيا لب (ولاديمير ليتوين) و همچنين جلسه اي با نمايندگان دانشگاه فدرال كازان (جمعي از اساتيد مجرب و همچنين رييس بخش زمين شناسي نفت) اشاره كرد.
در اين جلسات، به طور خلاصه درخصوص موارد متعدد همكاري ازجمله: تبادل دانشجو در مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري؛ زمينه سازي فرصت مطالعاتي براي اعضاي هيأت علمي به صورت ماموريت پژوهشي؛ انجام پروژه هاي مشترك علمي پژوهشي؛ آموزش زبان روسي و فارسي به صورت مشترك براي اساتيد و دانشجويان؛ بررسي شرايط بورسيه براي دانشجويان ايراني و... بحث و تبادل نظر شده است.
به گفته ي دكتر محمدصابر خاقاني نژاد، مدير مركز همكاري هاي علمي بين المللي دانشگاه شيراز، اين نشست ها نقطه ي شروعي براي همكاري هاي مشترك با دانشگاه ها و شركت هاي معتبر كشور روسيه، در بلندمدت است.

تاریخ: ۰۹:۲۴ - ۲۳/۱۰/۱۳۹۹   بازدید: ۱۳