دریافت اطلاعات ...

شنبه ۲۷ دی ۱۳۹۹

مراسم سالگرد شهيد حاج قاسم سليماني در جوار قبور شهدا

مراسم گراميداشت سردارسپهبد شهيد حاج قاسم سليماني، در نخستين سالگرد شهادت ايشان به همت روابط عمومي دانشگاه، با حضور جمعي از دانشگاهيان دانشگاه شيراز برگزار شد.
در اين مراسم كه همراه با قرائت قرآن كريم و زيارت عاشورا، در جوار قبور شهداي گمنام دانشگاه شيراز، با حفظ دستورالعمل هاي بهداشتي و رعايت فاصله ي اجتماعي ترتيب يافت، مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه شيراز به بيان ابعاد شخصيتي و خدمات ارزنده ي حاج قاسم سليماني فرمانده نيروي قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامي ايران پرداخت.
حجت الاسلام والمسلمين نيري، با بيان اين مقدمه كه شخصيت شهيد سليماني در ساحت انديشه و رفتار، مي تواند پاسخگوي نسل امروز ما باشد؛ پيشنهاد داد براي بررسي بيش تر و بهتر ابعاد شخصيتي اين شهيد بزرگوار، يك كرسي دانشگاهي به نام شهيد سليماني ايجاد شود.
ايشان در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اينكه نگاه مردم جلوه ي نگاه خداست؛ تاكيد كرد: علت محبوبيت سردار سليماني در نگاه مردم، محبوبيت ايشان نزد پروردگار است.
   تاریخ: ۰۹:۳۲ - ۲۰/۱۰/۱۳۹۹   بازدید: ۱۵