دریافت اطلاعات ...

چهارشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۰

انتشار دومين كتاب اساتيد دانشگاه شيراز ازسوي انتشارات اشپرينگر

كتاب «رويكردهاي مكانيك محيط هاي پيوسته وابسته به اندازه» با ويراستاري دكتر اسمعيل قوانلو، دانشيار دانشكده مهندسي مكانيك دانشگاه شيراز، دكتر سيد احمد فاضل زاده حقيقي، استاد دانشكده مهندسي مكانيك دانشگاه شيراز و دكتر فرانچسكو ماروتي، استاد دانشكده فني-مهندسي دانشگاه ناپل ايتاليا، ازسوي انتشارات بين المللي اشپرينگر در ماه آوريل سال ۲۰۲۱ منتشر شد.
اين كتاب كه در ۱۵فصل و ۴۶۳صفحه تدوين شده، با همكاري ۳۵نفر از محققان تراز اول بين المللي از كشورهاي ايران، ايتاليا، استراليا، ايالات متحده آمريكا، تركيه، چين، فرانسه، يونان، هند، امارات متحده عربي، قطر و تونس در مدت دو سال به نگارش درآمده است.
متن كتاب با پيش گفتاري از پروفسور هولم آلتنباخ كه مولف و ويراستار بيش از ۵۰كتاب در حوزه ي مكانيك محيط هاي پيوسته است، آغاز مي شود. در ادامه ي اين كتاب، آخرين يافته ها، تحولات نظري پيشرفته و روش هاي محاسباتي و همچنين كاربردهاي مختلف آن ها در زمينه ي مكانيك محيط هاي پيوسته وابسته به اندازه ارائه شده است.
ساختار و محتواي كتاب به نحوي است كه براي استفاده ي طيف وسيعي از دانشجويان تحصيلات تكميلي، محققان و دانشمندان در زمينه هاي گسترده اي از رشته ها شامل مهندسي مكانيك، مهندسي مواد و فناوري نانو مناسب است.
دكتر قوانلو در تاليف سه فصل از اين كتاب با نويسندگاني از كشورهاي ايران، ايتاليا و امارات متحده عربي مشاركت داشته و دكتر فاضل زاده مؤلف يك فصل از كتاب است. گفتني ست، پيش از اين در سال ۲۰۱۹ اولين كتاب دكتر قوانلو و دكتر فاضل زاده با عنوان «مكانيك محيط هاي پيوسته محاسباتي ساختارهاي نانومقياس» در انتشارات اشپرينگر به چاپ رسيده است.
همچنين دكتر فاضل زاده و دكتر قوانلو طبق شاخص هاي علم سنجي ارائه شده توسط دانشگاه استنفورد در سال ۲۰۲۰ در زمره ي دو درصد دانشمندان پراستناد جهان قرار گرفته اند.
چاپ كتاب در يك انتشارات معتبر بين المللي با مشاركت محققان برجسته و صاحب نام از كشورهاي مختلف جهان فرصتي مناسب براي گسترش تعاملات علمي و فناوري بين المللي است و مي تواند موجب اعتلاي جايگاه علمي جمهوري اسلامي ايران در سطح جهان و گامي مناسب درجهت دستيابي به مرجعيت علمي باشد.

تاریخ: ۱۴:۱۳ - ۱۶/۰۱/۱۴۰۰   بازدید: ۱۴