دریافت اطلاعات ...

چهارشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۰

نشست رؤساي دانشگاه‌ها و مراكز تحقيقاتي استان با استاندار فارس

رؤساي دانشگاه هاي استان فارس در نشستي با دكتر عنايت الله رحيمي، استاندار فارس به هم انديشي و تبادل نظر پرداختند.
دكتر نادگران، رئيس دانشگاه شيراز در اين جلسه با بيان اينكه در سال گذشته عليرغم همه ي دشواري ها و فرازوفرودها، چندين واقعه ي خوب دانشگاهي در استان رخ داد، افزود: كسب رتبه ي برتر پژوهشي استان فارس به عنوان پنجمين سال متمادي با همكاري دانشگاه هاي استان، كسب رتبه ي برتر در عقد قراردادهاي صنعتي توسط دانشگاه شيراز؛ افتتاح پرديس فناوري و نوآوري در دانشگاه شيراز و استقرار شركت هاي دانش بنيان در آن؛ انعقاد تفاهم نام هاي متعدد و ارتباطات مختلف با صنايع در دانشگاه شيراز و همچنين ارتباط با مراكز مختلف در حوزه ي علوم انساني باهدف راه اندازي پرديس علوم انساني ازجمله موفقيت هاي دانشگاهي در سال گذشته در استان فارس بوده است.
ايشان با اشاره به انتخابات پيش رو در خردادماه، اظهار داشت: در دانشگاه شيراز، حوزه ي فرهنگي-اجتماعي دانشگاه مأموريت يافته و برنامه هاي متنوع و گسترده اي براي ايجاد فضاي پرشور و نشاط انتخاباتي، باهدف حضور حداكثري مردم در انتخابات درنظر گرفته شده است؛ همچنين جلسات و برنامه ريزي هاي مختلفي با حضور تشكل ها و انجمن هاي مختلف دانشجويي براي برنامه ها، سخنراني ها، مناظره ها و وبينارهايي براي طرح مسائل مربوط به انتخابات صورت گرفته است.
رئيس دانشگاه شيراز ابراز اميدواري كرد كه با برنامه ريزي هاي صورت گرفته و برگزاري برنامه هاي مختلف درزمينه ي انتخابات؛ شاهد فعاليت ها و برنامه هاي مختلف دانشجويي در دانشگاه شيراز و همين طور حضور پرشور افراد در انتخابات ۱۴۰۰ باشيم.
دكتر رحيمي، استاندار فارس نيز، در ديدار با رؤساي دانشگاه هاي استان با بيان اينكه شيراز همواره مهد فرهنگ و تمدن بوده است، گفت: فارس امروزه به عنوان قطب علمي جنوب كشور شناخته مي شود و اين نتيجه ي تلاش هاي دانشگاه هاست.
وي افزود: اعتقاد دارم با وجود مشكلات در سال هاي گذشته، حركت فارس عقلايي و رو به توسعه بوده كه در سايه ي تلاش هاي دستگاه هاي اجرايي محقق شده است.
نماينده عالي دولت در استان فارس جهش در توليد آلومينيوم و فولاد را ازجمله فعاليت هاي موفق استان نام برد و گفت: پيوستن فارس به باشگاه صادركنندگان شمش آلومينيوم و فولاد، از اشارات رهبر معظم انقلاب در جهش توليد به شمار مي رود.
استاندار فارس حفظ مرجعيت علمي و توجه به شعار سال «توليد، پشتيباني و مانع زدايي ها» را ازجمله مباحث پيش رو براي دانشگاه هاي استان عنوان كرد و افزود: بايد حضور در بنگاه هاي اقتصادي و بومي سازي توليدات و توجه به مزيت هاي مغفول مانده ي استان دنبال شود.
استاندار فارس با اشاره به رتبه ي برتر پژوهشي فارس در ۵سال گذشته گفت: فعاليت پژوهشي بايد در زندگي مردم نمود داشته باشد و جذب نخبگان و ديپلماسي علمي براي منافع ملي مهم است.
گفتني ست اين جلسه باارائه ي گزارش رؤساي ديگر دانشگاه هاي استان پايان يافت.

تاریخ: ۱۴:۱۳ - ۱۶/۰۱/۱۴۰۰   بازدید: ۱۴