دریافت اطلاعات ...

چهارشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۰

رشد قابل توجه تعداد دانشجويان استعداد درخشان ورودي ۹۹ دانشگاه شيراز

دكتر محسن محمدي، مدير دفتر استعدادهاي درخشان در دانشگاه شيراز، از افزايش تعداد دانشجويان استعداد درخشان اين دانشگاه در سال ۹۹ خبر داد.

براساس اطلاعات دريافت شده از سازمان سنجش آموزش كشور در سال تحصيلي ۱۴۰۰-۱۳۹۹ تعداد ۶۰نفر ازدانشجويان دانشگاه شيرازموفق به كسب عنوان استعداد درخشان شدند.

دانشجوي استعداد درخشان به دانشجويي اطلاق مي گردد كه مجموع نمرات اكتسابي آن ها در آزمون سراسري حداقل ۵/۲ انحراف معيار از ميانگين نمرات در گروه آزمايشي مربوطه بيشتر باشد.

دانشجويان استعداد درخشان مي توانند از آيين نامه تسهيلات آموزشي و پژوهشي و كمك هزينه هاي تحصيلي ويژه ي دانشجويان استعداد درخشان استفاده نمايند. برخي از تسهيلات ويژه ي دانشجويان استعداد درخشان عبارتند از:

1. امكان تحصيل همزمان در دورشته تحصيلي در مقطع كارشناسي؛
  2. گذراندن برخي دروس عمومي، پايه، اصلي و تخصصي زير نظر استاد مربوط و بدون حضور در كلاس؛
  3. دريافت كمك هزينه ي خريد كتاب؛
  4. كمك هزينه ي شركت در كارگاه ها و كلاس هاي آموزشي؛
  5. امكان استفاده از خوابگاه مناسب؛
  6. دريافت كارت هديه به تناسب رتبه ي كسب شده در آزمون سراسري؛
  7. دريافت وام تحصيلي

و... .

گفتني ست طبق روال هر سال از دانشجويان استعداد هاي درخشان در مراسمي تقدير به عمل خواهد آمد.

تاریخ: ۲۲:۳۰ - ۱۷/۰۱/۱۴۰۰   بازدید: ۲۱