دریافت اطلاعات ...

یکشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۰

روز ملي دامپزشكي گرامي باد

۱۴مهر روز ملي دامپزشكي، فرصت مغتنمي براي قدرداني و تجليل از دامپزشكان و دست اندركاران اين حرفه مقدس است.
تضمين سلامت انسان در گرو سلامت دام است و امروزه ديگر مرزي را بين بهداشت محيط، بهداشت انسان و بهداشت دام نمي توان متصور شد. بدون شك دامپزشكان، علاوه بر تلاش مؤثر در كاهش آلام حيوانات، در حوزه ي پيشگيري از وقوع بيماري هاي مشترك انسان و دام و ارتقاي سلامت جوامع، نقش بي بديل و مسئوليت خطيري بر عهده دارند و به مدد دانش و توانش خود تضمين كننده سلامت و كيفيت اجزاي بنيادي غذا در كشور هستند.

روابط عمومي دانشگاه شيراز، ضمن تبريك روز ملي دامپزشكي به تمامي دامپزشكان گرامي، دانشجويان عزيز اين رشته، كارشناسان و كاركنان گرانقدر و اعضاي هيات علمي رشته دامپزشكي در دانشگاه شيراز؛ آرزومند است تلاش ها و زحمات تأثيرگذار اين قشر خدوم در عرصه ي بهداشت و حفظ و توسعه سرمايه ي دامي كشور به گونه ي شايسته اي به مردم عزيز و مسئولان محترم معرفي شود.

روابط عمومي دانشگاه شيراز
   تاریخ: ۲۲:۰۸ - ۱۴/۰۷/۱۴۰۰   بازدید: ۲۹