دریافت اطلاعات ...

یکشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۰

شهادت دانشجوي دانشگاه شيراز

بسم ربّ الشهداء و الصديقين
با كمال تأسف خبر رسيد، يكي ديگر از يادگاران ارزشمند دفاع مقدس؛ جانباز ۷۰درصد «آقاي يدالله مشايخي فرد» دانشجوي دكتري حقوق جزا و جرم شناسي دانشكده حقوق و علوم سياسي دانشگاه شيراز، پس از سال ها درد و رنج ناشي از مجروحيت دوران جنگ تحميلي به خيل ياران شهيدش پيوست.
روابط عمومي دانشگاه شيراز، شهادت آن جانباز سرافراز را به خانواده مكرم ايشان و يكايك اعضاي خانواده بزرگ دانشگاه شيزاز تبريك و تسليت عرض مي نمايد و از خداوند رحمان مي خواهد روح بلند آن شهيد گرانقدر را در بالاترين مراتب بارگاه قدسي با سرور و سالار شهيدان حضرت اباعبدالله الحسين (ع) محشور گرداند و به بازماندگان شريف صبر و اجر جزيل عنايت فرمايد.
يادآور مي شود، شهيد «مشايخي فرد» در دو مرحله، يكي در سال ۱۳۶۰ در منطقه جنگي «رقابيه» از ناحيه دست به علت اصابت تركش مجروع شد و ديگر، در سال۱۳۶۱ در منطقه شلمچه «عمليات بيت المقدس» از ناحيه كمر قطع نخاع شد.
روابط عمومي دانشگاه شيراز
   تاریخ: ۰۹:۴۲ - ۲۰/۰۷/۱۴۰۰   بازدید: ۲۰