یکشنبه ۴ فروردین ۱۳۹۸
افتخاري ديگر براي دانشگاه شيراز
تدوين دستورالعمل طراحي و اجراي سيستم ساختماني سبك فولادي با مديريت عضو هيأت علمي دانشگاه شيراز

براي نخستين بار در كشور، دستورالعمل طراحي و اجراي سيستم ساختماني سبك فولادي LSF(Light Steel Frame) با مديريت آقاي دكتر محمدحسن فلاح ،عضو هيأت علمي دانشگاه شيراز تدوين شد.

اين طرح پژوهشي كاربردي توسط معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي رياست جمهوري به دانشگاه شيراز سفارش داده شده بود و هم اكنون در نشريه هاي شماره 612 و 613 اين معاونت به صورت رسمي ابلاغ شده است.

اين براي نخستين بار است كه يك اساس نامه ساختماني توسط 17 نفر از متخصصان دانشگاهي كشور تدوين مي گردد.

معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي رياست جمهوري در نشريه شماره 613 خود از معاونت پژوهشي دانشگاه شيراز به عنوان مرجع علمي دركنارمركز تحقيقات راه، مسكن و شهرسازي نام برده است.

دكتر فلاح ، عضو هيأت علمي دانشگاه شيراز و مجري طرح پژوهشي كاربردي تدوين دستورالعمل طراحي و اجراي سيستم ساختماني سبك فولادي LSF گفت: سبكي، كاهش يك سومي وزن مصالح ساختماني و سازگاري با محيط زيست از مزاياي اجراي اين سيستم ساختماني است.

اين استاديار بخش معماري دانشگاه شيراز ادامه داد: 40درصد از منابع انرژي جهان در صنعت ساختمان سازي و نگه داري آن هزينه مي شود و بهره گيري از سيستم ساختماني سبك فولادي LSF باعث صرفه جويي در مصرف و بهبود مديريت انرژي مي شود.

وي اجراي اين طرح را گام مهمي به سوي اهداف توسعه پايدار در صنعت ساختمان سازي برشمرد.

تاریخ: ۱۶:۱۴ - ۲۶/۱۲/۱۳۹۱   بازدید: ۱۲۷۲