پنج شنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۶
گراميداشت سي و هشتمين سالگرد پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي ايران

سي و هشتمين سالگرد پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي ايران را گرامي مي‌داريم

بوي بهار
اين روزها بوي خوش بهار آغشته به عطر معطر آزادي از راه مي‌رسد و تقويم تاريخ يك بار ديگر برگ زريني را به خود مي‌افزايد و انقلاب شكوهمند اسلامي ما سي و هشتمين سالگرد پيروزي خود را جشن مي‌گيرد؛ انقلابي كه صفحه‌اي زرين را در تاريخ حيات انسان‌هاي به خواب رفته گشود و دينداري، عدالت‌خواهي، استقلال‌طلبي و آزادگي را در گوش جان خفتگان طنين‌انداز كرد.
بذر انقلاب اسلامي
38 سال پيش در ايران اسلامي، انقلابي به وقوع پيوست كه مبتني بر بينش عميق الهي و الهام گرفته از انقلاب خونين عاشوراي حسيني بود؛ انقلابي كه سر سلسله‏ي مردان خدا، حضرت امام خميني (ره)، آن را هدايت كرد و به پيروزي رساند؛ انقلابي كه در آن انسان‌هاي وارسته با باورهاي خلل‌ناپذيرشان پيروز شدند و قدرت استكباري آمريكا را به سخره گرفتند و پايمال كردند. امروز پس از 38 سال، ملّت بزرگ ايران هم‌چنان سرزنده و پرنشاط ايستاده است و به فراروي خويش مي‌نگرد و به آرمان‌هاي بلند خود مي‌انديشد. بذرهايي كه با نسيم حيات‌بخش انقلاب اسلامي در جاي جاي زمين پراكنده شدند، در دل ميليون‌ها مسلمان جوانه زده است.
حقيقتي جاري
بي‏ترديد، پس از گذشت 38 سال از پيروزي انقلاب اسلامي، دشمنان زخم‌خورده هم‌چنان در پي انتقام گرفتن از انقلاب اسلامي‌اند. حذف اسلاميت، ايجاد فاصله بين مردم و انقلاب، انحراف از اصول و ارزش‌ها، تحريف تاريخ انقلاب اسلامي، غبارپراكني در فضاي جامعه، هجمه‏ي همه جانبه به ولايت فقيه، شبيخون فرهنگي و تلاش براي بيگانگي نسل جوان از انقلاب و اسلام، فهرستي از توطئه‌هاي دشمن مي‏باشد و اين همه نشانه‏ي آن است كه 22 بهمن حقيقتي جاري و زنده است.
قبله‏ي فرهنگي
امام خميني (ره) با انقلاب اسلامي، امت بزرگ اسلام را به سوي قبله‏ي فرهنگي اسلام بازگرداند و در سايه‏ي رهنمودهاي امام بيدارگر، پرده‏ي تبليغات دروغين كفر و شرك جهاني دريده شد و سيماي درخشان اسلام در آفاق گيتي به نورافشاني پرداخت. اينك بايد مراقب بود كه با گذشت 38 سال از انقلاب اسلامي دوباره قبله‏ي فرهنگي عوض نشود و نسل جوان پاك‌دل و معصوم، در ميان هياهوي رفاه و صنعت و مدنيّت كاذب و فرياد ملّي‌گرايي دروغين، سيماي تابناك اسلام و تشيّع را گم نكند و خداي ناخواسته مسحور ابتذال و التقاط نشود.
مشخصه‏ي عمده‏ي انقلاب
رهبر معظم انقلاب اسلامي حضرت آيت‌الله خامنه‌اي (مد ظله ‌العالي)، روح عزّت و استقلال را مشخصه‏ي عمده‏ي انقلاب اسلامي برشمرده، چنين مي‌فرمايند: «مشخصه‏ي عمده‏ي انقلاب اسلامي عبارت است از بخشيدن روح عزّت، استقلال، استغنا و اعتماد به نفس به ملّتي كه در طول ساليان متمادي سعي گرديده بود كه اعتماد به نفس از او گرفته شود و استقلال او مورد دستبرد قرار گيرد و ديگران بر سرنوشت او تسلّط يابند».

منبع/نویسنده:

تاریخ: ۲۰/۱۱/۱۳۹۵   بازدید: ۵۱۹