۱۳۹۶ سه شنبه ۶ تير

نقاشي چهره شهيد «علي محمدي» رونمايي شد

نقاشي چهره شهيد «مسعود علي محمدي» توسط عباس گودرزي گرافيست و كاريكاتوريست خبرگزاري دانشجو به تصوير كشيده شد.
به گزارش خبرگزاري بسيج، به مناسبت سالگرد ترور دانشمند هسته اي شهيد «مسعود علي محمدي» نقاشي چهره او توسط عباس گودرزي گرافيست و كاريكاتوريست خبرگزاري دانشجو به تصوير كشيده شد.

مسعود علي محمدي معروف به استاد علي محمدي (3 شهريور 1338 در تهران (كن) - 22 دي 1388 در تهران) استاد فيزيك دانشگاه تهران بود كه در بامداد 22 دي ماه 1388 و در سن 50 سالگي، به هنگام بيرون آمدن از منزلش بر اثر انفجار يك بمب كنترل از راه دور ترور شد و به درجه رفيع شهادت رسيد.

او مدرك كارشناسي را از دانشگاه شيراز (1364) و كارشناسي ارشد (1367) و دكتراي فيزيك با گرايش ذرات بنيادي را از دانشگاه صنعتي شريف در سال 1371 كسب كرد. او از دانشجويان نخستين دوره دكتراي فيزيك در داخل ايران بود و نخستين شخصي است كه در ايران دكتراي خود را در فيزيك دريافت نموده است. او ده ها مقاله ISI منتشر نمود. او همچنين به همراه وحيد كريمي پور اولين دانشجويان پسادكترا در پژوهشگاه دانش هاي بنيادي بودند.

تخصص اصلي او ذرات بنيادي، انرژي هاي بالا و كيهان شناسي بوده است. با پژوهشگاه دانشهاي بنيادي (مركز تحقيقات فيزيك نظري و رياضيات) نيز طي سال هاي 1376 تا 1380 همكاري داشته اند.

از جمله درسهايي ارايه شده توسط وي مي توان به مكانيك كوانتومي و الكترومغناطيس، مكانيك آماري، ذرات بنيادي و نظريه ميدان هاي كوانتمي اشاره كرد. عليمحمدي، يكي از برگزيدگان جشنواره بين المللي خوارزمي در سال 86 بود و در پژوهش هاي بنيادي رتبه دوم را كسب كرد.

وي از سال 1374 در دانشكده فيزيك دانشگاه تهران مشغول به تدريس بود و عضو هيئت علمي و مميزه اين دانشگاه بود. وي همچنين در مقاطع مختلف تحصيلي شاخه فيزيك در تربيت معلم(5)، وي همچنين به عنوان استاد راهنما و مشاور در پروژه هاي پايان نامه هاي مرتبط با علوم فيزيكي، به فعاليت مشغول بوده.

انفجار بمب در قيطريه تهران در ساعت 7:30 صبح 22 دي 1388 روي داد. در اين حادثه مسعود علي محمدي در سن 50 سالگي به درجه رفيع شهادت نائل شد، دو فرد ديگر زخمي شدند و خساراتي به ساختمان مجاور وارد شد. بمب منفجرشده در يك موتورسيكلت كه به فاصله يك متري از در ورودي منزل علي محمدي به يك درخت بسته شده بود، جاسازي شده بود.
منبع خبر:
بسيج نيوز