۱۳۹۶ پنج شنبه ۷ ارديبهشت

همايش ملي زبان وهويت با حضور وزير ارشاد در شيراز گشايش يافت

شيراز- ايرنا- همايش ملي زبان و هويت پنجشنبه با حضور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي و جمعي از هنرمندان و مسئولان در هتل هماي شيراز آغاز به كار كرد.

به گزارش ايرنا قرار است نشست هاي علمي اين همايش با حضور استادان دانشگاه با محورهايي مانندهمايش ملي زبان و هويت نظريه ها و ديدگاه ها در زبان و هويت، تحول جامعه و تأثير آن بر زبان و هويت،ويژگي ها و كاركردهاي زبان و هويت در جامعه، مختصات فرهنگي اجتماعي زبان و هويت و رابطه زبان با هويت خرد ملي و كلان جهاني برگزارشود.
چگونگي آموزش زبان فارسي براي تقويت زبان و هويت ايراني اسلامي در جهان، زبان و سطوح هويت (هويت جهاني، منطقه اي، ايران فرهنگي، ملي و محلي)، زبان و خودبيگانگي فرهنگي هويتي، آسيب شناسي مباحث هويت ايراني اسلامي در ارتباط با زبان، راهبردها و سياست هاي تقويت هويت ايراني اسلامي از طريق زبان، چگونگي كاربرد زبان ها و گويش هاي ايراني در تقويت زبان و هويت ملي از موضوع هاي مرتبط با اين همايش است.
همايش ملي زبان و هويت به همت اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي فارس و همكاري فرهنگستان زبان و ادب فارسي برگزار مي شود و بنياد سعدي، دانشگاه شيراز، پايگاه استنادي جهان اسلام و دانشگاه پيام نور از ديگر نهادهايي هستند كه در برپايي اين همايش همكاري كرده اند.
بهزاد مريدي دبير اجرايي همايش ملي زبان و هويت گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به عنوان متولي اصلي اين همايش بحث توسعه زبان فارسي را به شكل جدي مد نظر دارد.
وي در مصاحبه با ايرنا اظهارداشت: اميدواريم اين رخداد ارزشمند ملي، فتح بابي به حساب آيد تا فارس به عنوان رنگين كمان اقوام و شايد پرگويش ترين مناطق ايران زمين بتواند ترسيم كننده سياست گذاري فرهنگي باشد.
خبرنگار: فاطمه هاشمي نيك انتشاردهنده: غلامرضامالك زاده
3002/ 1876