۱۳۹۶ شنبه ۹ ارديبهشت

آغاز به كار همايش ملي زبان وهويت

همايش ملي زبان و هويت با حضور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در شيراز آغاز به كار كرد.

به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران جوان از شيراز؛ همايش ملي زبان و هويت با حضور استادان دانشگاه با محورهايي از جمله همايش ملي زبان و هويت نظريه ها و ديدگاه ها در زبان و هويت، تحول جامعه و تأثير آن بر زبان و هويت، ويژگي ها و كاركردهاي زبان و هويت در جامعه، مختصات فرهنگي اجتماعي زبان و هويت و رابطه زبان با هويت خرد ملي و كلان جهاني برگزار شد.

بهزاد مريدي مدير كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان فارس گفت: چگونگي آموزش زبان فارسي براي تقويت زبان و هويت ايراني اسلامي در جهان، زبان و سطوح هويت، زبان و خودبيگانگي فرهنگي هويتي، آسيب شناسي مباحث هويت ايراني اسلامي در ارتباط با زبان، راهبردها و سياست هاي تقويت هويت ايراني اسلامي از طريق زبان، چگونگي كاربرد زبان ها و گويش هاي ايراني در تقويت زبان و هويت ملي از موضوع هاي با اين همايش است.

همايش ملي زبان و هويت به همت اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي فارس و همكاري فرهنگستان زبان و ادب فارسي برگزار مي شود و بنياد سعدي، دانشگاه شيراز، پايگاه استنادي جهان اسلام و دانشگاه پيام نور از ديگر نهادهايي هستند كه در برپايي اين همايش همكاري كرده اند.
انتهاي پيام/ر

تاریخ: ۲۳/۱۰/۱۳۹۵