۱۳۹۵ شنبه ۲ بهمن

خصوصيات بارز دكتر شريعتمداري خدمتگزاري و سلامت نفس بود

عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي گفت: مرحوم دكتر شريعتمداري در كسوت استاد تمام، با تمام وجود در خدمت انقلاب بود و در كنار فعاليت هاي علمي، فعاليت هاي سياسي خود را آغاز كرد.
به گزارش خبرنگار مهر، مراسم تشييع دكتر علي شريعتمداري و عباس ماهيار دو استاد دانشگاه خوارزمي صبح امروز با حضور دكتر فخرالدين احمدي دانش آشتياني وزير آموزش و پرورش، دكتر ابراهيم خدايي رئيس سازمان سنجش و آموزش كشور، دكتر غلامعلي حدادعادل رئيس شوراي تحول و ارتقاء علوم انساني، دكتر رضا داوري اردكاني، سردار رحيم صفوي، آيت الله علي اكبر رشاد، دكتر احمد احمدي رئيس انتشارات سمت و عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي، دكتر مصطفي معين وزير سابق وزارت علوم، استاد محقق و برخي از اعضاي شوراي عالي انقلاب فرهنگي و اساتيد دانشگاه ها برگزار شد.

غلامعلي حدادعادل در اين مراسم گفت: دانشگاه خوارزمي در يك هفته دو استاد نام آور خود را به نام هاي دكتر شريعتمداري و دكتر ماهيار از دست داد. من درگذشت اين استادها را به استادان دانشگاه خوارزمي و اهالي علم و ادب كشور تسليت مي گويم.

وي ادامه داد: با توجه به آشنايي بيشتري كه با دكتر شريعتمداري دارم، در مورد اين استاد ارزشمند مي توان گفت ما از دوران جواني و از دانشگاه تهران نام دكتر شريعتمداري را شنيده بوديم. از جمله استادان دانشگاهي بودند كه كنار فعاليت هاي علمي خود مبارزه سياسي داشتند.

حدادعادل يادآور شد: در سال 1345 كه من در دانشگاه شيراز تحصيل مي كردم، دكتر شريعتمداري از اين دانشگاه به دلايل سياسي به دانشگاه اصفهان منتقل شده بودند. من ايشان را نديدم تا ماه هاي نزديك انقلاب در تهران كه اساتيد دانشگاه ها براي كمك به انقلاب دور هم جمع مي شدند.

رئيس شوراي تحول و ارتقاء علوم انساني افزود: دكتر شريعتمداري در كسوت استاد تمام، با تمام وجود در خدمت انقلاب بود و فعاليت هاي سياسي خود را همگام با نهضت ملي شدن نفت آغاز كرده بود. دكتر شريعتمداري چهار دهه آنچه از دستش برآمد به اين ملت خدمت كرد و خودش را براي انقلاب، امام(ره)، ايران و مردم مي خواست و از مردم و انقلاب چيزي براي خود نمي خواست. سلامت نفس از خصوصيات بارز دكتر شريعتمداري بود.

حدادعادل تصريح كرد: من به خدمتگزاري و صفاي قلب سليم اين مرد گواهي مي دهم و براي هر دو استاد طلب مغفرت مي كنم و اميدوارم آنها الگويي باشند براي جوانان و دانشجويان و راه آنان را براي سرافرازي ايران عزيز ادامه دهند.
منبع خبر:
خبرگزاري مهر